szia,döntsd el mire kell a motor,ha egy kanyarvadász pöpecgépet akarsz akkor cserélj!
Zx-kupában pl ingenyes az indulás!
ssp400ban pedig,hívd fel a brorganisation irodáját!
Geri!
És ha kibékülnék vele,mennyiért adnád,és mit tudsz hozzá adni?Arra jól tom hogy 150-es gumi illik?
Hány mm-es tengely megy bele,milyen széles villába fér be?
Szia! nem felejtettem el hogy mit igértem csak még nem tudtam lemennni! Anynit megcsináltam hogy kivettem a szükittőt a légszűrőházbol de igy belefulladt a levegőbe! Mit tegyek? Vagy csak a fuvoka cserével eggyütt lessz jo?
Egyébként nincs rendellenes hangja a motorblokknak.A zajok nem utalnak arra,hogy komoly baj lenne:Remélem csakk viccel velünk a technika ördöge!Köszönöm mindenkinek a segítséget!
A motornak csak két hengere megy varrógép hangja van.A szelepeket nem ellenőriztem,mert nem értek hozzá,de nagyon vállalkozó kedvű vagyok.Mi az hogy kitámaszt a szelep?Kompresszió mérés még nem volt.
Nézdmeg mikor jár a motor, hogy és huzol neki gázt, hogy mindegyik tolattyú mozog-e. Lehet, hogy bevan ragadva, vagy kivan szakadva a membránja és nem húzza fel, és attól lehet rossz....
Vagy alapjáraton se jár 2henger? Kompót van benne?
Hello mindenkinek itt Ramirez!Már egy ideje nézegetem a zxr fórumot nekem is zxr 400 volt.Segítséget szeretnék kérni.A barátnőm most vett egy zxr400-at és az a probléma,hogy nem megy neki két hengere. Az 1-4 henger.Amit eddig tettem:megcseréltem a gyujtó trafókat és ugyan az a helyzet mint előtte!Mind a négy gyertya rendesen ad szikrát megnéztem!Kitakarítottuk a karburátororkat fúvókák kopresszorral kifújva és semmi változás.Karburátor szinkron még nem volt (jövő héten)és szelephézag mérés sem. A hengereket nem vettem le .Valakinek valami ötlete?
150es gumi a faszará
Kérdeztem lejjebb a hátsókereket,azzal mi a helyzet?
32-es,bár ez nem gyári zxr,ezen nincs szivató,se gázállásszenzor,ez egy nyers versenykarbi
Zx-kupában pl ingenyes az indulás!
ssp400ban pedig,hívd fel a brorganisation irodáját!
srácok szerintetek megéri elcserélni az fzr 1000-esemet egy zxr400-asra?
23.án végre talán ki is tudom próbálni.
csak még karburálni kell,mert nem ugy tol ahogy illene neki.csak egy foghuzás azt kifizetni
És ha kibékülnék vele,mennyiért adnád,és mit tudsz hozzá adni?Arra jól tom hogy 150-es gumi illik?
Hány mm-es tengely megy bele,milyen széles villába fér be?
Nincs rendellenes hangja a motornak amugy? azis lehet kitámaszt pl szeleped,és emiatt nem indul be 2 henger.
Nem állt sokat a motor?
Nézdmeg mikor jár a motor, hogy és huzol neki gázt, hogy mindegyik tolattyú mozog-e. Lehet, hogy bevan ragadva, vagy kivan szakadva a membránja és nem húzza fel, és attól lehet rossz....
Vagy alapjáraton se jár 2henger? Kompót van benne?