Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszönöm,remélem a szezon végére is ilyen marad
20as tengely 10e Ft-ért van egy csunyácska de jol futo felnim,tárcsa nélkül.
150es gumi a faszará
Mitogeri!
Kérdeztem lejjebb a hátsókereket,azzal mi a helyzet?
Szktam nézni, de sosem láttam. Egyébként nagyon csecse lett a géped.
multkor isvolt ebayon,havonta 1-1 mindig van.(tiedre)
Értem. Az enyémre sem ártana egy 7RR flat karbi, csak ritka mint a fehér holló.
ez zxr400R karbi,volt belőle gyárilag is siktolós.
32-es,bár ez nem gyári zxr,ezen nincs szivató,se gázállásszenzor,ez egy nyers versenykarbi
Halo! A síktolattyús karbik milyen típusról származnak és honnan sikerült beszerezni? 400-ból is volt síkkarbis?
úú, utálni foglak ha versenyzel! agyonverlek itthon ha szégyent hozol rám!
szia,döntsd el mire kell a motor,ha egy kanyarvadász pöpecgépet akarsz akkor cserélj!
Zx-kupában pl ingenyes az indulás!
ssp400ban pedig,hívd fel a brorganisation irodáját!
télleg mennyibe kerül elindulni a kawával a bajnokságon?
sziasztok,

srácok szerintetek megéri elcserélni az fzr 1000-esemet egy zxr400-asra?

23.án végre talán ki is tudom próbálni.
csak még karburálni kell,mert nem ugy tol ahogy illene neki.csak egy foghuzás azt kifizetni
Hát kell neki a benzin persze....
Geri!
És ha kibékülnék vele,mennyiért adnád,és mit tudsz hozzá adni?Arra jól tom hogy 150-es gumi illik?
Hány mm-es tengely megy bele,milyen széles villába fér be?
Szia! nem felejtettem el hogy mit igértem csak még nem tudtam lemennni! Anynit megcsináltam hogy kivettem a szükittőt a légszűrőházbol de igy belefulladt a levegőbe! Mit tegyek? Vagy csak a fuvoka cserével eggyütt lessz jo?
Ha valakinek van egy ZXR400L-es verzió eladő reális áron kérem jelezze ! 400-500ezret szánna rá haverom állapottól függüen!
Egyébként nincs rendellenes hangja a motorblokknak.A zajok nem utalnak arra,hogy komoly baj lenne:Remélem csakk viccel velünk a technika ördöge!Köszönöm mindenkinek a segítséget!
A motornak csak két hengere megy varrógép hangja van.A szelepeket nem ellenőriztem,mert nem értek hozzá,de nagyon vállalkozó kedvű vagyok.Mi az hogy kitámaszt a szelep?Kompresszió mérés még nem volt.
kompresszió.
Nincs rendellenes hangja a motornak amugy? azis lehet kitámaszt pl szeleped,és emiatt nem indul be 2 henger.
Nem állt sokat a motor?
A membránok tökéletesek alapjáraton sem megy két henger.Lehet hülye kérdés,de mi az a kompót?
Szasz!

Nézdmeg mikor jár a motor, hogy és huzol neki gázt, hogy mindegyik tolattyú mozog-e. Lehet, hogy bevan ragadva, vagy kivan szakadva a membránja és nem húzza fel, és attól lehet rossz....

Vagy alapjáraton se jár 2henger? Kompót van benne?
Hello mindenkinek itt Ramirez!Már egy ideje nézegetem a zxr fórumot nekem is zxr 400 volt.Segítséget szeretnék kérni.A barátnőm most vett egy zxr400-at és az a probléma,hogy nem megy neki két hengere. Az 1-4 henger.Amit eddig tettem:megcseréltem a gyujtó trafókat és ugyan az a helyzet mint előtte!Mind a négy gyertya rendesen ad szikrát megnéztem!Kitakarítottuk a karburátororkat fúvókák kopresszorral kifújva és semmi változás.Karburátor szinkron még nem volt (jövő héten)és szelephézag mérés sem. A hengereket nem vettem le .Valakinek valami ötlete?
Szia,perpill nincs,4,5ös mito hátsókerekem van,első most sajna nincs!üdv
Van eladó esőgummám, menj azzal :d