Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a baj hogy tul sok minden kellene még ahoz hogy egyből ilyen drága cuccal inditsak még a karbimba is kis fuvokák vannak meg a gyujtás is gyári
white power kawa versenyrugostag:) enyém volt,csak eladtam hülye fejemmel amikor a régebbi zxr-em is eladtam. ebayon néha feltünik egy kettő,de 200euro alatt nemlehet megfogni
AZ a WP milyen?
Viszont, van egy elég komoly WP gátlóm, 11fokban állítható, zxr-be. Vagy egy gyári gátló keményebb rugóval :) Ha érdekel írj.
Köszi ! Akkor nem foglalkozok vele! HA valaki zalamegye közelébe tud 1 megbizhato szerelőt aki már szerelt zxr400-at nem csak találgat mit ell vele csinálni irja meg legyenszives!
Nekem 6r lett berakva, fullszar volt, nagyon kemény. Most másik rugóval fasza.
kicsit más a tömeg amit cipelnie kell.. ha sokkal erősebb a rugó, meg sokkal keményeb ba csillapítás, akkor tök szar lesz.
A ZXR400.as és a 750-es hátsó rugó egyforma méretre csak az állitásba kűlönbözik? Mennyivel jőbb ha a 750esé van benne?
Nekem is ez a problémám. Karbiszinkron után kezdte el csinálni. Megálláskor venni észre, hogy magas az alapjárat. Gázfröccsre visszaáll. Nem tudom az okát.
Köszönöm ez nagy segitség.
mar egyparszor szerintem be volt linkelve szerintem mindenfele service manual es zxr-400 web oldal, ahonnal ki tudnal indulni, de legyen jo napod, itt pl megtalalod:

http://wwr.dyndns.org/ZXR400/l...
Helló tudna valaki segiteni? Szükségem volna néhány műszaki adatra , a féktárcsák minimum kopási mérete,feltöltési adatok,víz,olaj.
Csak ugy simán megy fel néha és nagyon idegesittő de ez nem volt ilyen csak a szinkron után lett szar!
És nem véletlenül akkor marad rövid ideig magas az alapjáratod amikor nagyot fékezel?
Szia,

van elado hengersorom, meg meg jopar dolog a belsejebol, ha erdekel keress meg (elerhetoseg az adatlapon)

udv,
N.
Sziasztok!

Nem tudna valaki esetleg egy kawasaki ZXR 400-as blokkot vagy hengersort?
Ha valakinek van eladó jobb állapotú szóljon
köszi
David,

kuldtem SMS-t, de tobbet hadd ne kelljen mar...
Akkor marad a motorfelujittás és a fúvókacsere Zalamegye vagy kőrzetében tudtok valakit aki ért a zxr hez? Elvittem itt a mocit 1 szerelőhőz aki állitólag jó de amiket kérdezett róla rájöttem egyböl hogy még nem szerelt ilyet vagy nagyon régen! A karbiszinkront biztam rá de mivel azóta néha 4000res fordulaton jár a motor és csak gázfrőccsre esik vissza nem szivesen vinném hozzá újra!
Akkor én valamit jol elnéztem
Újat nem kapsz 100-ért...
Az kb mennyi forint mert onnan a postaköltség fogalmam sincs menyi a karbi meg ott is lehet változó áron! Es ezek milyen állapotuak ? Új? vAgy valami 13éves használt? És teljesen kompatibilis? nem kell ugye nekem ráfaragni? Légyszi probálj konkrétabb árat irni mert tényleg érdekelne!
hát figyelj,látod a kinti árakat,énis annyiért tudok+postaköltsg.
Azért én ennél kicsit egyszerűben fogom megoldani ! Mitogeri arrol beszélj mennyiért tudsz nekem karbit! AZ nérdekelne igazán mert az a legfontosabb ahogy a hozzászólásokból kivettem