white power kawa versenyrugostag:) enyém volt,csak eladtam hülye fejemmel amikor a régebbi zxr-em is eladtam. ebayon néha feltünik egy kettő,de 200euro alatt nemlehet megfogni
Köszi ! Akkor nem foglalkozok vele! HA valaki zalamegye közelébe tud 1 megbizhato szerelőt aki már szerelt zxr400-at nem csak találgat mit ell vele csinálni irja meg legyenszives!
Nekem is ez a problémám. Karbiszinkron után kezdte el csinálni. Megálláskor venni észre, hogy magas az alapjárat. Gázfröccsre visszaáll. Nem tudom az okát.
mar egyparszor szerintem be volt linkelve szerintem mindenfele service manual es zxr-400 web oldal, ahonnal ki tudnal indulni, de legyen jo napod, itt pl megtalalod:
Akkor marad a motorfelujittás és a fúvókacsere Zalamegye vagy kőrzetében tudtok valakit aki ért a zxr hez? Elvittem itt a mocit 1 szerelőhőz aki állitólag jó de amiket kérdezett róla rájöttem egyböl hogy még nem szerelt ilyet vagy nagyon régen! A karbiszinkront biztam rá de mivel azóta néha 4000res fordulaton jár a motor és csak gázfrőccsre esik vissza nem szivesen vinném hozzá újra!
Az kb mennyi forint mert onnan a postaköltség fogalmam sincs menyi a karbi meg ott is lehet változó áron! Es ezek milyen állapotuak ? Új? vAgy valami 13éves használt? És teljesen kompatibilis? nem kell ugye nekem ráfaragni? Légyszi probálj konkrétabb árat irni mert tényleg érdekelne!
Azért én ennél kicsit egyszerűben fogom megoldani ! Mitogeri arrol beszélj mennyiért tudsz nekem karbit! AZ nérdekelne igazán mert az a legfontosabb ahogy a hozzászólásokból kivettem
http://wwr.dyndns.org/ZXR400/l...
van elado hengersorom, meg meg jopar dolog a belsejebol, ha erdekel keress meg (elerhetoseg az adatlapon)
udv,
N.
Nem tudna valaki esetleg egy kawasaki ZXR 400-as blokkot vagy hengersort?
Ha valakinek van eladó jobb állapotú szóljon
köszi
kuldtem SMS-t, de tobbet hadd ne kelljen mar...