Van Füreden szerelő aki fúvóka csere után egy normális karbiszinkront is tudna csinálni? akkkor mindenképp le kell mennem mert az itteni szerelőkbe nem bizok!
ok,előtte szólj,ha esetleg nemlennék itthon,odaadom Dávidnak a fúvókákat,őis betudja neked rakni.addig szüld meg mekkorát szeretnél.
130 az csak akkor érdemes ha nincs benn szűrőd.
csak tippelni tudok,de én a helyedben bennhagynáma szűrőt,csak a légszűrőházról venném le a szűkítőt.
nekem nincs kivéve gyűrű.Nekem Siktolós karbim van az neked nem mérvadó.másikban 130as volt,és tűk fél milivel emelve,rugókból 1centi kivágva és no légszürő......
HI, ha lejössz, akkor össze tudjuk rakni. 20ba odaadom. És igen füreden lakom, szal karbicómak is tudsz intézni Gerivel, mert itt lakunk egymástól két köpésre :)
ha kell fuvoka nekem van mond mekkorát kérsz,elögyujtás modositádához meg van adatom,megtudom neked csinálni.4 fuvóka egy ezres! mond mekkorát kérsz.
rugóstag meg 22e. ha nem vettem volna R-est a kawámba,akkor ezt vettem volna meg.Bagatel.
Az emailod mi, mert MSN-en nem naon szoktam lenni...?
130 az csak akkor érdemes ha nincs benn szűrőd.
csak tippelni tudok,de én a helyedben bennhagynáma szűrőt,csak a légszűrőházról venném le a szűkítőt.
Nekem tudsz küldeni 100-as fúvókákat?
Egy ezres nem nagy lóvé + postaklts, szal előre is kifizetem...
Egy 140-essel szerinted mennyivel fogyasztana többet, vagy neked mennyit fogyaszt most?
te akarsz versenyezni is vagy utcára gyúrod a motorod?
rugóstag meg 22e. ha nem vettem volna R-est a kawámba,akkor ezt vettem volna meg.Bagatel.