Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló!

Fateromé eladó!

zxr 400
Hali menyibe áruljátok.?
Sziasztok! Vennék 250-400as zxr-t, zzr-t, banditot vagy más hasonló motort. Aki jó pénzért, jó állapotút tud az pls írjon. Előre is köszi.
Egyben mmost ez van
Köszi meg jött....az a zxr 750-esetek már nincs meg amin volt az elektronika aszem piros marbi-s volt az ugye
Elküldtem mailbe
Köszi és azt a csapzott 400rr-t menyibe adnátok?
Szia!
ZXR 750 95-ös mocin volt, a másik az előgyújtást intézi
40 ezer forint.

Üdv: Andi
szerintetek mi a reális ára egy '92-es ZXR400-asnak. blokk lett benne cserélve. trapézlámpás változat. ebben a blokkban kb 40ezer km van.
Helló az alkatrészeitek közt látni 1 DYNA 2000 digital performance ignition cucost na ez milyen mocira való?és lényegébe mi a funkciója mert látni a tekerentyűknél skálázást gondolom fordulat és a másik ?pár sort írj rólla légyszíves meg köszöném
Csak hogy szó volt anno róla hogy nincs ZXR 400Sp....vagy tévedek?
Helló mindenki nagyon "gyérül" lakott ez a rész 1 kis kedv csináló a beszélgetésekhez ott van alul rajta a gyári Sp felirat.
eladni szeretném. és lehet hogy lesz még egy jó pár alkatrész amit majd egyesével lefényképezek és felrakom. oldaldekli, komplett váltó, hengerfej stb. van egy csomó alkatrészem, amit még az előző blokkból tartottam meg hogy majd jó lesz, csak anyagi okok miatt kénytelen vagyok megválni tőlük.
milyen drágán tudod eladni? vagy hogy mennyit tudsz belőle alkudni? mer nem mindegy áám
szerintetek mennyit ér egy zxr400as főtengely?
nincs vlk-nek ilyen csatlakozója kábellel a foglaltok nem kellenek
Hát nekem már csak ez van...
Az igen..... vastagon fog az a bizonyos ceruza Köszönöm a válaszod.
Szia!
A motortartó jobbos 5 ezer, a merevítő 4 ezer a pár
Üdv: Andi
a szkráccs gépe már az enyém. eladta, mert nem használta ki.amúgy rohadt jó kis gép. én 5000km-t mentem vele, aztán kicsit megbetegedett a szezon végén (szelepknél valami gáz lett, egy henger nem megy). jövő szezonra megint tip-top lesz.
Szia,még érdekelne az ára ennek a két oldali merevítőnek
Szia! Zxr 400-hoz jobb oldali motor tartó kellene, van-e és mennyi? Köszi!
Szia! Újban jó áron tudok! Adatlapomon elérsz!
itthon az uj bringa
tud vki eladó hátsó sárvédőt? és első lámpát? L szériához
szkráccs, mi lett a géppel? Láttam képed alatt, hogy ilyen is volt. Valami gáz van vele?