nem tudom haverom motorszerelő pesten a nagykawsakiba ö intézte a dolgokat. csak azt láttam amikor az ujjat rajta be. alurol átrakta a gyürün és 2db mezei csavarral megfogatta. én ennyit szurtem le a dolgokbol elküldtem a képeketet
Na akkor most h levan az a része tisztázva, tudsz csinálni képet arról ahol az a gömb mozog? nyitott meg zárt állásban?
Meg írd már le plíz h hogyan szerelted le.
Persze, lelehet zárni más módszerekkel is a motort, de nem fogok olyan alaktrészre kiadni egy 10est ami nem müködik teljes értéküen, azért ezt remélem megérted.
De továbbra is értékelném ha leírnád h te hogy szerelted le.
Mi az h kezdhettem volna a kormányzárral? kormányzárat nem lehet külön venni az a gyujtás kapcsoló része, bocs ha nálam a kormányzár alap h benne van a gyujtáskapcsolóban, a tiedben is biztos volt max tönkre ment még vmikor anno is kivették
Viszont azt megköszönném ha tudnál segíteni abban h hogyan szerelted le mert nekem még rajta van a régi és tört végű csavarokkal van felszerelve ugye gyárilag.
micsoda? nincs benne kormányzár? nekem japán belföldi és volt benne csak most pont az ment tönkre.
De ha a tiedben nincsen akkor ne haragudj de nem fog kelleni.
Meg írd már le plíz h hogyan szerelted le.
ezen is van
De továbbra is értékelném ha leírnád h te hogy szerelted le.
De ha a tiedben nincsen akkor ne haragudj de nem fog kelleni.