Azért mert az enyémen nincs, így nagyon nyitott a levegőzése szerintem. Egy teligáznál úgy kihallatszik a szívás mintha egy tehén bőgne alattam. A kép amit föltettem, bikepics-es, nem az én gépem. Racsidepóék meg csak kompletten adnak légszűrőházat, igaz nem sokért 5E-ért, de perpill annyi kessem nincs rá.
Komolyan mondom már szánalom ez a Monster-es baromság csak egy rohadt energiaital pl Hell-es matricát érdekes nem láttam egy mocin se most meg mindenki orrba szájba ezt a szart nyomatja, de a hirdetésbe még bele kellett volna irni hogy matricáknak hála +5le tiszta bohócmotor homasitás racing betűkkel meg a tyúkhúsleves receptjével kinaiul v. japánul a kx-es ről nem is beszélve
Hello.
Ha minden igaz, a biztosíték baszkodós hiba megoldva. Szóval mint ahogy tegnap azt beszéltünk, lehúztam az aljzatot az egyik izzóról, kerülök jó pár kört és lám van tompított és távolsági fényem is. Hogy teljesen megbizonyosodjak róla, hogy a nem megfelelő izzók miatt szállt-e el folyton a biztosítékom, visszadugtam a csatlakozót a másikra is. Kerültem vagy 10km-t és mikor látom itthon, hogy minden rendben, alíg hittem a szememnek. Mire eszembe jutott, hogy a tegnapi nap folyamán szétszedtem a fénykürt/tompított/távolsági kapcsoló szerkezetet zárlat gyanússág miatt, mivel 2 szer is úgy ment ki a biztosítékom, hogy fény kürtöltem. Sok mindent nem lehetett tapasztalni a kis kapcsolón belül, kicsit itt ott rozsdafoltos volt, ezektől megtakarítottam és kész. Most már gyanítom, hogy abban volt a hiba és csak egyszerű zárlat szívatott.
820! ha komolyan érdekelne és itt lennél lehet faraghatunk!
fater 400-a most lesz meghirdetve ha azt viszik el előbb akkor ezt fater veszi át! az pedig 500 lesz! új vez lánc szelepek beállítva! új telo szimering plusz olaj!
míg nincs fedeled addig egy amolyan "tuning"dekor rácsot tegyél rá h a nagyobb kosz ill bogarak ne menjenek be....