Ez a hirdetés már tisztára őskövület én tudomásom szerint 2007 óta fent van mert én is nézegettem anno ugyanezekkel a képekkel szoval hogy most nem igy néz ki az ziher.
Akár lehet is... Lehet ez miatt csapkodja ki a biztosítékot, mert nem erre van tervezve... Nagyon egyszerű a képlet, próbáld ki
Valami miatt nem javasolják a erősebb izzót, nagyobb fényerejűt - ami drágább is - javallanak bele, más meg gond nélkül megy a 100/90-el, vagy valami hasonló izzóval.
Kitudja már milyen gumik vannak azóta rajta. Ezeket a képeket amik a hirdetésben szerepelnek, 2 éve elküldte emailban is mikor érdeklődtem. Szóval a képek sem frissek.
Köszi az infót, az a két év azért kicsit gyanús. Már csak 380 ezer, lehet mindenkinek messze van... pedig a festése elég jó, de ahogy a képekről lejön, egy gumicsere nem ártana, kérdés milyen a blokk.
Ezt több mint 2 éve hirdetik. Még 2008 szeptemberében mikor a 250-est megvették, szemezgettem vele, de nem voltam megnézni mert drága volt, akkor 650E-ért volt hirdetve. Most mikor már zxr 400 vétel előtt álltam, nem is mertem elmenni megnézni. Féltem, hogy potya út lesz. Aztán kitudja, lehet hogy rosszul gondoltam.
Sziasztok!
Ezt a mocit akarom megvenni, csakhogy Gyulán hirdetik, én meg budapesti vagyok:S Nem nézte valaki meg személyesen? Mert elég rég hirdetik, simán 1 éve. És potyára nem utaznék ennyit.. köszi az infót!
Lenne pár nem egyszerű kérdésem. Az első van e a motorunkba sebességválto szenzor ? és nem csak egy jelzőérintkező az üresre!? Ha ez megvan akkor a szenzor milyen fesz értékeket ad az egyes sebesség fokozatoknál ? Service manualban nem találtam meg... vagy ha nincs szeznzor aki milyen fesz értékek vannak az egyes fokozatoknál.
Helló! szerintem ne tegyél fel nagyobbat! 160as kell rá! nekem 170es volt és nagyon szarul fordult! ha rámhalgatsz mardsz a 160asnál. attól h jobban néz ki nem biztos h jó is, de itt biztos nem jó!
Eszem ágában nincs visszavinni, nagyon beleszerettem. Annyira sikerült rájönni a tegnapi nap folyamán, hogy ha a relénél lekötöm a fényszórót, megmarad a tompított fényem, mert nem bassza ki a biztosítékot. Lebontottam az egész kábelköteget, hátha valahol zárlat van, de nem találtam ilyenre utaló szakaszt sehol sem. Esetleg az még lehetséges, hogy valami elvan kötve, mert ha a távolsági fény is be van kötve, akkor is a tompított fény biztosítéka száll el, nem pedig a fényszóróé.
úgy tudom h ezt a típust nemérdemes gyűrűztetni mer nagyon vékonyak ígyis a falvastagságai és csak kárt okozhat, legalábbis vmi ilyesmi olvastam de nemtom pontosan mi a helyzet.
Amugy részben kategória váltás és részben egy kéz törés miatt (nem motoros) eladó lett a mocim
600e fix
akit érdekel írjon, kérdezhet bármit, képek a fotoim között
mennyibe adnád?
de nem akarom beleélni magam még semmibe mer a mostanit először elkell adni...