Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vagy évente ugyebár azt kihagytam
ja gyári könyv olajra 10ezret ir, én 5-6 ezrenként szoktam bár sztem itt midnenki kb ugy csinálja abban benne van 1-2 pálya is légszűrőt meg 10ezrenként ha tisztitható
Ok köszi!
pontositok ha jót akarsz minden év amugy 10 000-ret írnak
800km vagy minden év a levegőszürőt vele egyűtt
A legolcsóbb a BigBang Kawasakitól Budapestről, asszem 8000volt nekem plussz vagy 2rugó postaköltség.
De gyorsaságra ne számíts, ha van raktáron hollandiában akkor 1-2 hét de mikor én rendeltem nemvolt és japánból hozták és kb egy hónapig vártam...
Sziasztok! Hengerfej ömítés hol van gyorsan és jó áron?
Valaki tudna segíteni? ZXR 400-ba hány km-ként kell olajat cserélni és legszürőt tisztítani?
benzin levegő elegy beállitás, karbi pucolás és szinkron és szerintem megoldódik a problem ;-)
Geri gályázik kint ha jol tudom
Lehet magas alapjáratod van vagy fals levegőt szív (ezt könnyen tudod ellenőrizni hideginditoval vagy féktisztitoval) vagy nem jo a szinkronod ezek lehetnek az egyszerűbb gondok...
hé srácok ki az aki kint dolgozik Angliában?
szerintetek az miért lehet hogy amikor üresben odarántom neki akkor amikor esik vissza fordulatszám egy kicsit megakadt magasabb alapjáraton és csak egy pár másodperc múlva áll vissza alapra.

ja és ugyanígy üresben amikor odarántom abban a pillanatban a vízhőfokjelző leesik majd amikor csökken a fordulatszám újra rendes értéket mutat
Hááá én ott leszek ha jo lesz az idő, kérj előleget a főnöktől
ajjj pénteken kawa nap, a píííííz meg sehol
Nálam!
viktor_racing@freemail.hu
küld el: neved címed telszámod... és már hétfőn Nálad lehet...
holnap tudlak hívni pontos ár miatt....
Tudok segiteni! Emailemre ird meg milyet szeretnél
Üdv Urak!

Valaki tudna segíteni, hogy fékbetétet honnan tudnék beszerezni rövid szállítási határidővel, észzerű ár mellett?
Előre is köszi
a ruházatot meg szétdobálod? ejnye XD
Nehogy kimaradjak a sorból
Nah akkor zxr talit majd ide szervezzük a tó mellé
No ezt be is állítottam háttérképnek.
még flash kép
flash kép :D