ja gyári könyv olajra 10ezret ir, én 5-6 ezrenként szoktam bár sztem itt midnenki kb ugy csinálja abban benne van 1-2 pálya is légszűrőt meg 10ezrenként ha tisztitható
A legolcsóbb a BigBang Kawasakitól Budapestről, asszem 8000volt nekem plussz vagy 2rugó postaköltség.
De gyorsaságra ne számíts, ha van raktáron hollandiában akkor 1-2 hét de mikor én rendeltem nemvolt és japánból hozták és kb egy hónapig vártam...
Lehet magas alapjáratod van vagy fals levegőt szív (ezt könnyen tudod ellenőrizni hideginditoval vagy féktisztitoval) vagy nem jo a szinkronod ezek lehetnek az egyszerűbb gondok...
szerintetek az miért lehet hogy amikor üresben odarántom neki akkor amikor esik vissza fordulatszám egy kicsit megakadt magasabb alapjáraton és csak egy pár másodperc múlva áll vissza alapra.
ja és ugyanígy üresben amikor odarántom abban a pillanatban a vízhőfokjelző leesik majd amikor csökken a fordulatszám újra rendes értéket mutat
De gyorsaságra ne számíts, ha van raktáron hollandiában akkor 1-2 hét de mikor én rendeltem nemvolt és japánból hozták és kb egy hónapig vártam...
ja és ugyanígy üresben amikor odarántom abban a pillanatban a vízhőfokjelző leesik majd amikor csökken a fordulatszám újra rendes értéket mutat
viktor_racing@freemail.hu
küld el: neved címed telszámod... és már hétfőn Nálad lehet...
holnap tudlak hívni pontos ár miatt....
Valaki tudna segíteni, hogy fékbetétet honnan tudnék beszerezni rövid szállítási határidővel, észzerű ár mellett?
Előre is köszi