Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na látod az lehetséges, mert jelenleg eléggé hátul van a láncfeszesség állító
Japán DID!
én ugy tudom ha 15-45 áttételed van akkor elég a 108 szemű is... legalábbis az enyémen ;-)
Köszönöm a gyors választ! Esetleg azt megkérdezhetem még, hogy milyen márkájú a lánc?

Üdv, Gábor
Szia! Van raktáron kpl szett 25600ft
Hello Kawazsolti!

Tudnál nekem egy árajánlatot mondani, hogy mennyi lenne:
egy 520as lánc 110 szemes azt hiszem
egy első 15 ös fogaskerék (15E512K)
és egy hátsó 45 ös fogaskerék (0478-C-45) ?

Válaszodat előre is köszönöm!

Üdv, Gábor
Srácok itt egy kis szösszenet a kawa estiről csak youtube-ra fért fel oda is csak épphogy, szanaszét kellett http://youtu.be/_zI6n1UXk5c
Sziasztok! Sürgősen eladó egy felújított, jó állapotú 98-as zxr400! Az ár 550e ! A motor sérülésmentes! Érdeklődj itt! 70/326-4191
Hi,

Köszi a választ, jövőhéten kimegyek pénteken ha havazik bassza meg akkor is !
Ohhhh köszi nem találtam sehol képet.
elnézést tudom nem ide való de regeljetek erre az oldara:http://www.mobiltelo.hu/29643 ingyen sms .. mégegyszer elnézést..
hupsz kétszer ugyanaz:)
vagány volt a ring :) örülök hogy találkoztunk emberkék :) itt van 2 kép amin ti is rajta vagytok :) mármint Prilla meg zx4r
Szasztok! nekem sem volt jogsim mégis mentem
No igen kb bármilyen kamu számot beirhatsz azt viszlát
De miután még soha senkitől nem kérték a jogosítványt...
Nem engednek be csak ha licenc-es versenyző vagy ugy tudom a lemondó nyilatkozatra meg rá kell irni a jogsi számát
Hali az első menet-nél még vizes volt a pálya az nagypapa menet volt aztán 2ik már sokkal jobb volt végül teljesen felszáradt lehetett veretni.
csumi, a ringre beengednek jogsi nélkül? ( a motornak vannak papírjai)
Hi,

Aki volt ma Ringen meséljen már légyszi, én ahogy kiléptem a házból esőfüggöny fogadott..., majd Jún 4.
Lassú-ban mész vagy gyorsban majd?Mert idén még maradok egyszer a lassuban aztán utána megprobálkozom a gyorsban Nagyon remélem hogy az idő kedvezni fog nekünk
Szia! Nálink van raktáron! Gyári 6000ft
Szia! Nálunk 6000ft gyári! ja és van raktáron!
Jó idő lesz holnapra?
Én szívesen mennék Ringre, amúgy jön valaki Kecskemét környékéről?
Mert valahol találkozhatnánk és akkor csatlakoznék...
hááá háá mégiscsak ott leszek holnap ringen =)