Ezzel ne foglalkozz!A motor idomai ugye műanyagok,azon meg nem tudnak festékvastagságot mérni!Olyan ketyere még nincs,csak a fémen mérhető a vastagság!
csumi! nem tudom ezt igazából hova írjam, de mivel zxr400-asom van ezért ide írom. az lenne a kérdésem hogy az eredetiségvizsgán ugye van festékvastagság mérés. nos az enyém át volt festve de a forgalmiban mindig csak zöld szerepelt, mert zöldre lett lefújva csak más árnyalatra. de ettől még vastagabb a festék ugye mint alapból. ebbe nem fognak belekötni?
Ha lesz egy kis időd, tudnál nekem egy körülbelüli árat mondani, hogy mégis mennyibe lehetnek ezek az olajgombák... nem muszáj zxr hez, mert most vázszámot nem tudok mondani , csak úgy mégis... Egyik ismerősöm utánaérdeklődött és 13-14 ezer körül mondta, ami megmondom őszintén nekem kicsit soknak tűnik...
szia en mar nagyonreg nem foglalkoztam a kerdessel,de tobben is epitettek ilyet itthon,nagykoros kornyekerol,oket kene esetleg megkerdezned.majd megnezem hatha van valami elerhetoseguk ami nekem megvan
Nem tudja Valaki, hogy olaj nyomás érzékelő gombát hol tudnék venni? Vagy nincs esetleg Valakinek?
Illetve nagyon megköszönném hogyha Valaki le tudná írni a működését, mert addig jutottam hogy végignéztem a vezetékeket, és alapból nem világít az olajnyomás visszajelző lámpa, de ha azt a vezetéket ami a gombánál van, testhez érintem akkor világít. Én ebből következtettem arra, hogy talán az érzékelő a rossz...
Itt a jó idő, a motor darabokban, ez most nagyon nem hiányzott...
Ja de ha meghallgatod az uj R6 os is ugy jár mint egy zxr csörög zörög persze itt most természetes zörejekről beszélek nem mechanikus hibáról mert már nincs honnan spórolni aztán hengerfalak is vékonyabbak és szinte minden kihallatszik, ha meghallgatsz egy pöpec CBR 1000F-et akkor a zxr igy is ugy is csörögni fog hozzá képest.
hát... én igen de szerintem nincs az a sor4 aminek hangosnak kell h legyen. a motor járjon csendben, egyenletesen mellékes zörejek lehetnek kuplung pl v kipu v más de a maga a motor csendes... szerintem. amikor most télen összeraktuk a vasat és beindítottuk beállítva amennyire télen lehet befogott kipuval, alapjáraton azt hittem leállt a motor pedig ott álltam mellette. nekem ez elég halk és még süket sem vagyok
Mitogeri
Cagiva Mito-ból szeretnék Supermono-t faragni. Tudnál pár gondolatot mondani erről a műfajról vagy hogy mikre kel számtani ? Tudom te foglalkoztál a témával ha tudnál 1 kis segítséget adni azt megköszönném :)
Ha lesz egy kis időd, tudnál nekem egy körülbelüli árat mondani, hogy mégis mennyibe lehetnek ezek az olajgombák... nem muszáj zxr hez, mert most vázszámot nem tudok mondani , csak úgy mégis... Egyik ismerősöm utánaérdeklődött és 13-14 ezer körül mondta, ami megmondom őszintén nekem kicsit soknak tűnik...
Köszi előre is!
Raktáron nincs sajna rendelni tudok ha ár kell akkor küldj egy vázszámot!
Esetleg Nektek nincs raktáron egy ilyen darab?
Nem tudja Valaki, hogy olaj nyomás érzékelő gombát hol tudnék venni? Vagy nincs esetleg Valakinek?
Illetve nagyon megköszönném hogyha Valaki le tudná írni a működését, mert addig jutottam hogy végignéztem a vezetékeket, és alapból nem világít az olajnyomás visszajelző lámpa, de ha azt a vezetéket ami a gombánál van, testhez érintem akkor világít. Én ebből következtettem arra, hogy talán az érzékelő a rossz...
Itt a jó idő, a motor darabokban, ez most nagyon nem hiányzott...
Segítségeteket előre is köszönöm!
Cagiva Mito-ból szeretnék Supermono-t faragni. Tudnál pár gondolatot mondani erről a műfajról vagy hogy mikre kel számtani ? Tudom te foglalkoztál a témával ha tudnál 1 kis segítséget adni azt megköszönném :)