Hát jah, Én kb. tavaly ilyenkor kezdetem motort keresni. Már akkor is ott volt. És még tuti megvan, mert új képek is vannak tavalyhoz képest. Azért furcsa, mert amikor nézegettem a motorokat, a hírdetés feladásától max. 1 héten belül elkeltek (ZXR 400asok). Én is meg akartam nézni, csak gyanús volt, hogy senkinek nem kellett. De lehet csak furcsa véletlen:S
sziasztok. valaki tud erről a gépről valamit mert elég régóta van fennt a hírdetés és még mindig nem vitték el pedig kívülről nem néz ki szarul...
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kaw
asaki_zxr400-1229960
Josee nemtudod kihez kerultek el a motor pályacuccai?mert senki nemtudja ,viszont volt idomhoz negativ is,emiatt elég érdekes a kérdés.meg ami rajta volt idom,azis nagyon szépvolt.ha tudsz valamit segits már légyszi
En minek vennem meg amikor van egy patent zxrem?
En csak kivancsi lettem volna hogy mit tudtok a motorrol, hogy ennyire oltjatok hogy nem kell megvenni. Amugy en senkire nem tukmalom, nem fuzodik hozza erdekem se hogy eladva legyen.
Nem fogom magam alatt vágni a fát mert szeretnék én még bemenni ahol árulják a motort. De most érted nem csak én mondom, hogy ingoványos ez a motor, ezen mit kell még magyarázni. Ha olcsón akarsz motort vedd meg tényleg patika állapotú kívül szépen is szól, ha a többiről nem tudsz akkor boldogan fogod használni. Ennyi.
Hali nekem asszem 2K ohm-os van bent igaz elöl hátul ledes indexeim vannak igy villog mp-enként 2őt meg egy 3-4w körüli relé de megnézem pontosan majd ha lementem a géphez
Hello!
Kérdésem lenne azzal kapcsolatba, hogy vettem ledes indexet előre, természetesen nem működik, folyamatosan világít, nem igazán akar villogni. Kérdés, hogy mekkora ellenállás szükséges hozzá, illetve, kell e egyéb dolog , hogy megfelelően működjön?
Köszi a válaszokat!
Srácok az enyém is olaszországból hozott motor volt, semmi baja nincs, igaz idén kicsit sokat kell majd rá költeni, de ezek csak a korából adodódó kopási problémák + kicsit el is dőltem, de az szinte semmi. Basz*tt jó motor.
Na jo akkor mostmar arulja mar el valaki hogy mi a baj ezzel a motorral?Olaszbol lett behozva, azt nem mondom hogy nem palyaztak vele, de nincs rajta tores, horzsolas, a motorja is szep, jol megy, patent...
Én még 2008 októberében szemeztem ezzel a géppel, de akkor még fix 600E-re tartotta és az sok volt nekem.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kaw
asaki_zxr400-1229960
a 840 nekem már sok
En csak kivancsi lettem volna hogy mit tudtok a motorrol, hogy ennyire oltjatok hogy nem kell megvenni. Amugy en senkire nem tukmalom, nem fuzodik hozza erdekem se hogy eladva legyen.
elárulhatod, hogy mi van vele és nem szopatnak le mást!
Kérdésem lenne azzal kapcsolatba, hogy vettem ledes indexet előre, természetesen nem működik, folyamatosan világít, nem igazán akar villogni. Kérdés, hogy mekkora ellenállás szükséges hozzá, illetve, kell e egyéb dolog , hogy megfelelően működjön?
Köszi a válaszokat!
csak mert ezután lehet suzuki lesz (ha nem zx7r )
Eladó a szerkezet
4 ingyen pálya napod van a hringen ha kawád van