Azt szeretném kérdezni, hogy milyen kipufogót ajánlanátok nekem, mert a gyári az beadta a kulcsot.
A lényeg az, hogy eléggé pénz szűkében vagyok, mert a szezonra még gumit is kell vennem, szóval valami költséghatékony megoldás érdekelne.
Helló mindenki! Az lenne a kérdésem valakinek meg van emelve a zixer hátulja? Mi lenne az elénye és hátránya ha meglenne emelve? A központi rugó fölé egy vastag alátét. (pesze oda illő esztergált) Am ezt az egyik SuperBike-ban olvastam régebben ott asszem egy K3-as 600-as gsxr-t emeltek meg.
Mindenkinek Kellemes ünnepeket, és boldog új évet! Minél hamarabbi jó időt, és sok motorozást minden fórumosnak. AKi szeret dagonyázni, és qvadulni, vagy krosulni, annak pedig jó cangázást!
Ezek a gépek elég sokat pörögnek. 14500-ig vannak kalibrálva, így ha valaki sokáig akarja használni annak 6-8 ezrenként illik lecserélni az olajat, jó minőségűre. Mert amúgy azt is lehetne mondani, hogy 94 óta már sokkal jobb minőségű olajak vannak a piacon, és akkor nem is kell 10 ezernél sem cserélni, merthogy kibírja az 15 ezerig is a jó minőségű olajjal. Szerintem inkább érdemesebb lecserélni egy évben kétszer, mert az még mindig olcsóbb, mint mondjuk egy vezérműtengely, vagy főtengely csere...
most olvasgatom amugy a service manualt és nem 5000-ként kell cserélni olajat hanem évente ill. 10 ezrenként ellentétben azzal amit sokan állitottak, hogy 5000km-ként
szerintem is az ülésből a legegyszerűbb csinálni, mástnem veszel egy másik hátsó ülést.. és vagy a régiből vagy az újból valahogy megcsinálni, csak azt kitalálni hogy gömbölyü legyen vagy szögletes vagy mittudomén, én nem tudok elképzelni egy jo formát oda hátra :( de szerintem ez a legokosabb... a legegyszerübb meg ebay-rol megrendelni 69ért....
vagy csak el kell a mesternek vinni az ülést, hogy egy ugyanolyan alakú és meretú kell. A magassága legyen pár centivel több, hogy síkba legyen a fenekével. Meg ugye az alját jól nézze meg a 2 kis pöcök és a zár miatt.
szerintem üléspúpot egy műanyagos simán tud csinálni. pölö ha üvegszálasból a kocsikra minden franckarikát ki tudnak alakítani, szerintem az is menne nekik. És szerintem árban is elfogadhatóbb, mint a 69+10 font. Csak ugyen az nem kész termék, némi tervezést meg utánnajárást igényel a dolog.
Azt szeretném kérdezni, hogy milyen kipufogót ajánlanátok nekem, mert a gyári az beadta a kulcsot.
A lényeg az, hogy eléggé pénz szűkében vagyok, mert a szezonra még gumit is kell vennem, szóval valami költséghatékony megoldás érdekelne.