nincs valakinek elfekvőben 2 tükör? még nyár óta nem vettem, most tudnék, de sehol sem találok, bontóban sincs :/ vagy ötlet hogy hol tudok beszerezni nem 100.000 Ft-okért? köszi előre is
a fejidom csatlakozásnál eltér eléggé sztem ott nem érdemes szétbarmolni az oldal felfogatásait nem tudom a 250-esnek de most árult vki itt asszem raki idomszettet 50ér http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Kérdésem az lenne (ha valaki jártas benne), hogy ZXR 400 és ZXR 250 oldalidomjai mennyire ütnek el egymástól?
Az én oldalidomaim elfolytak a kertben (amikor kigyulladt a vas), és kéne már új, de bontóban cinkesen húzós az ár... gondoltam, ha nem sokban tér el a 400-tól, akkor vennék olyat, és műanyagossal megcsináltatnám...
Nos?
Ha van még ebből a zsír új tükrből még 2 pár lehet engem is érdekelne 6500-ért nem akarom elvinni Kakas elöl, szóval csak utána !
Köszi
spider
Ha kell akkor írj rám. Üdv.
Keress meg.
70/2991622
sajnos mindenkinek zxr 400 asa van esetleg kérdezd meg a D.Norbitól....
nekem megvan a száma....
zx6r topic 16383-as hozzászólás. Tuti jó a zxr-re is és jó árban van szerintem.
nincs valakinek elfekvőben 2 tükör? még nyár óta nem vettem, most tudnék, de sehol sem találok, bontóban sincs :/ vagy ötlet hogy hol tudok beszerezni nem 100.000 Ft-okért? köszi előre is
Kérdésem az lenne (ha valaki jártas benne), hogy ZXR 400 és ZXR 250 oldalidomjai mennyire ütnek el egymástól?
Az én oldalidomaim elfolytak a kertben (amikor kigyulladt a vas), és kéne már új, de bontóban cinkesen húzós az ár... gondoltam, ha nem sokban tér el a 400-tól, akkor vennék olyat, és műanyagossal megcsináltatnám...
Nos?
e-mail: spoiler@axelero.hu
tel.: 0620-942-7240
Ő foglalkozik idomokkal... Sztem tanácsot is tud adni.