Sajnos viszont egy két taknyos, így is kap jogsit, korhatár alatt!
Nem is érdekel, ha tud motorozni, de mindenki tudja, mi megy az utakon. AZ egyiik fele vagánykodik, azért küldeném melegebb éghajlatra, amásik fele meg nem tud vezetni (nagyrészt autós), és akkor nem beszéltem a pöcs pizzafutárokról, aki piroson, villamossínen, meg ki tudja min megy még keresztül...
A kresz ebben az országban mindig csak balhét hoz!
Szasz! az nem Pupak,hanem a Lany a 6os kawaval,,Idojaras erdekes,ittsincs joido,szurkeseg,meg ilyenek.szel most lekopogom nemfuj,,de azis szokott szepen:)
megint egy kis video,,most hatrafele lessuk Hungaroringet: Lime party hatrafele leskelodve
haló emberek! bocs a kiesésért meló ezerrel meg gépem se volt... látom mindenki él virul.. Geri cool a video.. 4-5. kanyarba Pupákot elözted meg? fehér ruha fehér moci :D milyen az idö odakint?
mer itthon kiibeb*szott hidegek vannak 1000 km-es szélllel
Szia Josee. Jovohonap elejen engem is erdekelne 4 db NGK CR9EIX iridiumos gyertya a zx-6r motoromba. colos0629@hotmail.com cimre dobsz majd egy bankszamlaszamot amire tudok majd utalni neked? Elore is koszonom.
E, az fasza, ide is megérkezett a tél 2 napja, nap közben 6 fok van, néhol havazik , szóval nagyjából ennyi volt a szezon. Vadászom a kart a brembohoz, de lehet gyártatok egyet inkább, mert elég fény ára van. Szombaton meg megyek dunaújvárosba bontott féknyergekért egy 99-es 6R-ről. Aztán reménykedek, hogy jó lesz. Ja meg nyomáskapcsolós áteresztőcsavart kell majd vennem, azt akkor lesz féklámpám is
Megvagyok koszi,kicsit elvonasi tuneteim vannak ,vagyishat nemkicsit de ez varhato volt:) erdekes varos ez a Dublin meg erdekesek ezek az irek,,nemmondom szivesebben lennek otthon de talan itt telen nemcsak koltok hanem keresek is penzt.2kerek elvonasi tuneteim meg majd kerekparral potlom,berregek majd hozza,szabalyzason megyek majd vegig a foutcan 1kereken:D
koszi:)
Amugy nemtudom mivolt abban a kanyarban,ahogy tettem le,valahogy nemvolt biztonsagerzetem,mintha befordult volna picit a kormany,mondom akkor inkabb kigurulom.
Hat sajnos arnyeka se vagyok onmagamnak a bukas ota,de elvezem es ez a lenyeg:)
Igen, áll még a feltevés.
2500 darabja, de most egy sincs. Majd ha minden jól megy akkor csütörtökön rendelek.
Milyen típus kéne? CR9EIX?
Gondolom a 9-eshez kéne...
Banyek ne ez tempó a javából. Sikerült már kiheverni a tavalyi buktát? Mi történt a második körben a célraránál, valami megcsúszott? Nagyon keményen mész
egy kis kawaestes video,hungaroring,zxr400,fun.
Semmi extra,renegeteg hiba,de sztem elvezheto,bar youtube kicsit minoseget elbabralta.
mindenesetre enjoy,remelem tetszeni fog vkinek. zxr400R @ Hungaro kawaest onboard
Eladóvá vált Gsx-R 400 Sp tipusú motorom.Friss műszakival Tokico fékekkel, fém fékcsövek.Elöl 99 százalékos hátul 90 százalékos Continental gumik.Jó fékbetétek.D.I.D lánc tökéletes lánckerekek.Minden működik rajta kitűnő műszaki és esztétikai állapotban apróbb karcokat eltekintve.Szépen jár nem csörög nem zörög!Ariete harrys sportkipufogó Brutális hanggal!Csak Repsol racing full szintetikus 10w50 es olajat kapott az egyik legjobbat!Eladás oka nagyobbra váltás miatt!lVan videó a motorról megadom az msn címem és meg lehet nézni!MSN:tomaso1119hotmail.co m
Nem is érdekel, ha tud motorozni, de mindenki tudja, mi megy az utakon. AZ egyiik fele vagánykodik, azért küldeném melegebb éghajlatra, amásik fele meg nem tud vezetni (nagyrészt autós), és akkor nem beszéltem a pöcs pizzafutárokról, aki piroson, villamossínen, meg ki tudja min megy még keresztül...
A kresz ebben az országban mindig csak balhét hoz!