üdv ismét ki segítség kéne. végre van időm foglalkozni a vassal a nagyobb javítások után neki állnék az apróságoknak is. az első a rövid gáz ( vagy gyors gáz kinek h tetszik jobban )lenne de ugye itt a gáz 2 bovdenes és amit lehet kapni az nem fér el a kapcsolóktól (bár az 1 bovdenes se nagyon férne el). van vkinek vmi tapasztalata, jó tanácsa ilyesmi? esetleg egy használaton kívüli ilyen alkatrész? 1xűen nem akarom elhinni h utcai motorra nem lehet ilyet kapni. minden tanács jól jön köszi
Köszi. Az első 20 perc még lájtos volt, mivel az volt az év első pályázása. A második 20 percben már leért a koptatóm. Jó lett a gép, be van már járatva egy hónapja, megy mint a veszedelem.
Amúgy igen, jól láttad, az egy ZXR 400 volt, pályagép.
Ejha, rendesen jó volt nézni, látom nem spóroltál a dőlésszöggel. Sikerült megcsinálni, bejáratni a gépezetet? Jó lett, hogy viselkedik pályán? Ja meg volt egy gép 4es számmal, nekem valami pályásított zxr400nak tűnik, legalább is a fejidomól. Nemtod az milyen gép?
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni!
VAlaki tud valamit ennek a motornak a múltjárol esetleg? és légyszi írjátok már meg nekem mire kell figyeljek ha elmegyek megnézni ezt a motort , mik szoktak a jellemző hibák lenni?
Előrre is köszi
Hát igazából nemtom, hogy téged láttunk-e, mert valahogy nem stimmel a motor, de lehet, hogy te voltál. Am nem motorral voltunk, gyalog álltunk egy megállóban.
én voltam pesten most értem haza de nem olyan korán meg a faszomtudja melyik uton voltam 4-6-os vill. vonalán ha irtatok volna hogy gurultok egyet elmentem volna én is
Cs mindenki! Találkoztam ma pesten valamelyikőtökkel. Okt 4, délután olyan 2 és fél3 között a Szentmihályi úton, 14. kerben zöldfehér zxr400 sportdobbal kis fekete grafikával a hátulján. Mi karay-jal álltunk a trolimegállóban. Melyikőtök volt?
,mától telefonon nemvagyok elérhető,kiköltözöm egy időre Dublinba,szóval emailon,msn-e tudtok elérni ha valami fontos van
balatonmotors@hotmail.com
ok köszi szépen az infot. én meg nem tudtam h neked is van eladó meg ez a srác itt lakik a munkahelyemtől 5 percre így kicsit 1xűbb.
egyébként akkor el kell h férjen ha a gyári helyre van felcsavarozva az állító résszel előre? mert ahogy hozzánéztük vhogy mindig beleakadt vmibe a vége. vagy a km órába v a kábelekbe. a vázat meg nem karom megfúrni.
Bocs az OFF-ért! Vkit esetleg nem érdekel a motorom? zx-6r
Én meg kb fel sem fogtam, mert nem tudtam ki lehet ez az "ismerős"?
Amúgy igen, jól láttad, az egy ZXR 400 volt, pályagép.
http://sportmotor.hu/motoros_k...
VAlaki tud valamit ennek a motornak a múltjárol esetleg? és légyszi írjátok már meg nekem mire kell figyeljek ha elmegyek megnézni ezt a motort , mik szoktak a jellemző hibák lenni?
Előrre is köszi
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
,mától telefonon nemvagyok elérhető,kiköltözöm egy időre Dublinba,szóval emailon,msn-e tudtok elérni ha valami fontos van
balatonmotors@hotmail.com
üdv!és balesetmentes kergetőzést!
egyébként akkor el kell h férjen ha a gyári helyre van felcsavarozva az állító résszel előre? mert ahogy hozzánéztük vhogy mindig beleakadt vmibe a vége. vagy a km órába v a kábelekbe. a vázat meg nem karom megfúrni.