Felőlem oké, de egy csomó dolognak pl most jár majd le egy két napon belül a licite...
Pl most bontottak szét egy ZXR 400-at ahonnan van olajhűtő, meg lámpa, meg minden...
figyelj csak josee asszem így nem érdekel akkor a villa hátha találok épet.. de viszont a segítséged e-bayről rendeléssel kapcsolatban elfogadom...
1-2 héten belül elhozom azokat alkatrészeket amik kellenek a blokk beröffentéséhez ha indul működük faszán akkor a kis magya bontósoktól összeszedett árlistámmal becammogok hozzád és akkor ha találunk olcsóbbat e-bayről akkor rendelem azt:)
és ha sikerül sokat lefaradni a végösszegből még egy fagyira is meghívlak meg a motorocskádat is:D
Már későn láttasm, hogy elcsesztem, és lemaradt az SOHC ről az S.
Amúgy nem ázott be. De alvázig voltunk a vízben. És emiatt aggódtam egy csöppet. Amúgy fasza kis gép. Van mit csinálni rajta, de majd elkészül, mint a kis Kawám.
Olcsón ki tudnánk egyezni...
De amúgy azt tudni kell hogy vannak ilyen leverődések a villaszáron,
ez csak annyit jelent hogy kb évente telószimering csere...
magyarba találtam 3000ért olajhűtőt racsiba van első lámpa szóval én nem mászok bele e bay re de majd lehet lessz időm átböngészem ..... mr yamaha énis keresem azokat az alkatrészeket látom figyelsz:D:D:D:D különben sugo motors nál van 30 000ft párja
Pl most bontottak szét egy ZXR 400-at ahonnan van olajhűtő, meg lámpa, meg minden...