lenne egy kérdésem,
16os lánckerék volt elől a zxren gyári 45ös így ment 1be 100-105öt
most 14es lánckerék van elől 45ös hátul és 1be megy 90et
sokaknak 15össel megy 80at nekem 14essel 90et, hogy vanez?
ami nem gyári a motoron az a 180as hátsógumi, így vettem, befolyásolhatja a dolgokat? elsőgumi 120/70 zr 17
én olyan 70re saccoltam amit megy azért furcsállom
Sziasztok srácok. Egy zxr-400-as vásárlásán gondolkodom. Ha esetleg tudnátok segíteni h a vásárlásnál mire kellene elsősorban odafigyelnem, akkor azt megkőszőnném .
utána néztem a dolgoknak... 29-én mátrába kék túra.. gyöngyösi tesco parkolóba lesz a találkozó 11 és dél között.. 13 órakor megemlékezés fent kékestetön a tavaly felállitott emlékmünél az eddig elhunyt halott motoros barátainkról... jöjjetek minél többen =)
milyen volt a lime party emberek? el akartam menni de sajnos nem jutott rá idő =(.... kint mátrába voltam melózni, aztán későn végeztünk és nem volt már idő felérni... sajnos.. =( de legalább egy mátrázással gazdagabb lettem... tudja valaki hogy jövő hét végén lesz a kék túra ide a mátrába?
Heló! Szükségem lenne 1db dugattyúra gyűrűkkel, meg egy hengerfejre minimum 4 szeleppel de nem baj ha benne van az összes plusz a rugók meg egyebek. Ha valakinek van szétesett blokkja vagy akárhonnan légyszi írjatok körülbelüli árat. Azt már néztem mennyi lenne újönnan de attól elment a kedvem Köszi!
Hali
Lime partyn volt már valaki innen? Mer ugye ez csoportokba van oszta aztán én arra gondoltam hogy a lassú csoportba megyek majd csak nem tudo h ez mennyire lassú csoport mert azért nem 50-el. akarok tötyögni. Valaki írjon egy kicsit róla pls ↲ Köszi
16os lánckerék volt elől a zxren gyári 45ös így ment 1be 100-105öt
most 14es lánckerék van elől 45ös hátul és 1be megy 90et
sokaknak 15össel megy 80at nekem 14essel 90et, hogy vanez?
ami nem gyári a motoron az a 180as hátsógumi, így vettem, befolyásolhatja a dolgokat? elsőgumi 120/70 zr 17
én olyan 70re saccoltam amit megy azért furcsállom