azzal ak 1baj van,akkor nekemis jo iveken kéne mennem:) nembirok egyelore visszagyorsulni,most is 7-8masodpercre voltam onmagamrol.. megint lekell menni kakurais treningezni,ramfer.
Matska:koszi a progit mar fentvan a pda-n! kovetkezo kawaesten mar telemetriastul rovom a koroket:)
marhajovolt most,motor is kemenyen szaladt,remelem legkozelebb is jottok!
hello!
a zxr 250esemcsöpögteti az olajat...lekaptam a tankot...a légszűrőház olajos volt és a légszűrőt átitta az olaj...lekaptam full a légszűrőházat és alatta van egy kis cső felfele ami a légszűrházba is becsatlakozik és mintha onnan nyomná fel...a képeken látszik h honann jöhet az olaj...akinek van ötlete az szoljon hozzá...még annyi h az utolsó olajcsere óta van ez a csöpögés és csak akkor amikor hül a motor és hosszútávon megyek vele...
Kibaszottjót motoroztam!:D
Rohadt kawával akárhányszor megyek rájövök h én nemakarom ezt a kis dühöst eladni
lesz onboard,igaz a tempó nemlesz a régi,de azért majd felteszem vhova!
először én is arra gyanakodtam de aztán már 1 hónap után is csöpögött de csak ha 10000 felett pörgettem és hosszútávon...amikor letettem akkor csöpögött pár csepp...lekapom a tankot aztán belekukkantok...kösz a tanácsokat..
én is a tengely szimeringre tippelek de ne tévesszen meg ha esetleg a sok láncspray-t dobja le és az csöpög mert nekem is sokszor az első lánckeréknél folyik a téma (hígabb spray-t használok) aztán a felesleget mindig ledobja
A lánc felett a tank alatt? Így látatlanba nem nagyon tudom, az a baj. A legegyszerűbb az. ha lekapod az idomokat és megnézed honnan csöpög. Ha meg nem látszik, akkor tisztítsd meg, menj egy kört idom nélkül és majd meglátod. Am ha a lánc felett, akkor amire gondolni tudok az a szelepfedéltömítés vagy egy kihajtó tengely szimering. Bontsd le és nézd meg az a legegyszerűbb, ha van valami írj és segítek.
nekem is csöpög az olaj ...a mocimnak a bal oldalán folyik a lánc felett...a tank alatt...van valami tipped mi lehet...a jobb oldal teljesen száraz...üdv...
Sziasztok nekem olyan kérdésem lenne hogy,hogy lehetne kivenni a 180 as tiltást a 400 as gixeremből mert az előző tulaj izzót cserélt a km órában és lehet h vmit visszakötött!(ő azt mondta)segísetek kösz előre is!
na megnézet a catrolnak nincs 5W csak 2,5 és 10W olaja azt meg kevergetni kell a repsol 1l 5W 2300huf ha ennél drágábban akarják rád sózni akkor nagyot akarnak keresni rajt
üdv
zxr400 mit megy 400 méteren?
Asszem a gyári adat 170.8 és 12.7es idő, nemtudom nekem 14es lánckerékkel mit mehet ha többvagyok mint 90 kilo meg 190centi, csak meglesz kissebb lánckerékkel aza 170 gyorsuláson nem?
uh de kemény most kaptam emailben de becsokiztam. kérdezhetném hol a hiba de nem teszem jó szórakozást
legkeményebb a jéggel hűtött kerék és hector bautista
Matska:koszi a progit mar fentvan a pda-n! kovetkezo kawaesten mar telemetriastul rovom a koroket:)
marhajovolt most,motor is kemenyen szaladt,remelem legkozelebb is jottok!
a zxr 250esemcsöpögteti az olajat...lekaptam a tankot...a légszűrőház olajos volt és a légszűrőt átitta az olaj...lekaptam full a légszűrőházat és alatta van egy kis cső felfele ami a légszűrházba is becsatlakozik és mintha onnan nyomná fel...a képeken látszik h honann jöhet az olaj...akinek van ötlete az szoljon hozzá...még annyi h az utolsó olajcsere óta van ez a csöpögés és csak akkor amikor hül a motor és hosszútávon megyek vele...
Itt vannak a linkek:
A program GPS-es telefonra vagy PDA-ra
Itt találod a pályákat hozzá:
http://www.racechrono.com/trac...
Aztán exportálhatod több formátumban az adathalmazt és
Ezzel meg kiértékelheted.
Rohadt kawával akárhányszor megyek rájövök h én nemakarom ezt a kis dühöst eladni
lesz onboard,igaz a tempó nemlesz a régi,de azért majd felteszem vhova!
beszél itt valaki olaszul?
Ezzel mi van? Kicsit olcsónak tűnik nekem, de szépen egybe van nem?
http://www.moto.it/usato/usato...
Van köztetek valaki, aki jön a holnapi Kawa estre, és esetleg még árulja is a gépét?
Metzeler Rennsport
üdv
Asszem a gyári adat 170.8 és 12.7es idő, nemtudom nekem 14es lánckerékkel mit mehet ha többvagyok mint 90 kilo meg 190centi, csak meglesz kissebb lánckerékkel aza 170 gyorsuláson nem?
uh de kemény most kaptam emailben de becsokiztam. kérdezhetném hol a hiba de nem teszem jó szórakozást
legkeményebb a jéggel hűtött kerék és hector bautista