Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali mindenki! nincs valakinek véletlenül idomcsavarja meg a műanyagok hozzá?
Megyünk mindeféleképp, főleg, hogy megkértek minket hogy állítsuk ki a motorjainkat, a ninja történelem részeként.
azzal ak 1baj van,akkor nekemis jo iveken kéne mennem:) nembirok egyelore visszagyorsulni,most is 7-8masodpercre voltam onmagamrol.. megint lekell menni kakurais treningezni,ramfer.
Matska:koszi a progit mar fentvan a pda-n! kovetkezo kawaesten mar telemetriastul rovom a koroket:)
marhajovolt most,motor is kemenyen szaladt,remelem legkozelebb is jottok!
Egy gyenge képből vágtam ki de épp mi vagyunk rajta
Jó volt utánad menni. Egyszer szívesen követnélek egy két körön keresztül /már ha tudnálak/ hogy mutasd az ideális íveket.
hello!
a zxr 250esemcsöpögteti az olajat...lekaptam a tankot...a légszűrőház olajos volt és a légszűrőt átitta az olaj...lekaptam full a légszűrőházat és alatta van egy kis cső felfele ami a légszűrházba is becsatlakozik és mintha onnan nyomná fel...a képeken látszik h honann jöhet az olaj...akinek van ötlete az szoljon hozzá...még annyi h az utolsó olajcsere óta van ez a csöpögés és csak akkor amikor hül a motor és hosszútávon megyek vele...
Tedd fel a kredencre!

Itt vannak a linkek:

A program GPS-es telefonra vagy PDA-ra

Itt találod a pályákat hozzá:
http://www.racechrono.com/trac...

Aztán exportálhatod több formátumban az adathalmazt és

Ezzel meg kiértékelheted.
Kibaszottjót motoroztam!:D
Rohadt kawával akárhányszor megyek rájövök h én nemakarom ezt a kis dühöst eladni
lesz onboard,igaz a tempó nemlesz a régi,de azért majd felteszem vhova!
tudom, de vajon 500-ért lehet itthon kapni ilyet?
empti mire behozod lepapirozod 500
először én is arra gyanakodtam de aztán már 1 hónap után is csöpögött de csak ha 10000 felett pörgettem és hosszútávon...amikor letettem akkor csöpögött pár csepp...lekapom a tankot aztán belekukkantok...kösz a tanácsokat..
én is a tengely szimeringre tippelek de ne tévesszen meg ha esetleg a sok láncspray-t dobja le és az csöpög mert nekem is sokszor az első lánckeréknél folyik a téma (hígabb spray-t használok) aztán a felesleget mindig ledobja
A lánc felett a tank alatt? Így látatlanba nem nagyon tudom, az a baj. A legegyszerűbb az. ha lekapod az idomokat és megnézed honnan csöpög. Ha meg nem látszik, akkor tisztítsd meg, menj egy kört idom nélkül és majd meglátod. Am ha a lánc felett, akkor amire gondolni tudok az a szelepfedéltömítés vagy egy kihajtó tengely szimering. Bontsd le és nézd meg az a legegyszerűbb, ha van valami írj és segítek.
nekem is csöpög az olaj ...a mocimnak a bal oldalán folyik a lánc felett...a tank alatt...van valami tipped mi lehet...a jobb oldal teljesen száraz...üdv...
Sziasztok nekem olyan kérdésem lenne hogy,hogy lehetne kivenni a 180 as tiltást a 400 as gixeremből mert az előző tulaj izzót cserélt a km órában és lehet h vmit visszakötött!(ő azt mondta)segísetek kösz előre is!
Látom te is jéggel hűtöd a gumikat, ahogy belinkelt kisfilmebn mondták :) És kanyarba te is visszaengeded egyenesbe meg húzod?
Srácok!

beszél itt valaki olaszul?

Ezzel mi van? Kicsit olcsónak tűnik nekem, de szépen egybe van nem?

http://www.moto.it/usato/usato...
Enyém eheted ,viheted! De pályamotor......
Sziasztok!

Van köztetek valaki, aki jön a holnapi Kawa estre, és esetleg még árulja is a gépét?
nemkell semmin aggódni.. vettem.. jöhet a 400m

Metzeler Rennsport
első gumit vettél már? ha nem akkor én azon aggódnék nem a 400 méteres gyorsulási adaton
na megnézet a catrolnak nincs 5W csak 2,5 és 10W olaja azt meg kevergetni kell a repsol 1l 5W 2300huf ha ennél drágábban akarják rád sózni akkor nagyot akarnak keresni rajt
üdv
Laci.h köszi az infókat!
zxr400 mit megy 400 méteren?
Asszem a gyári adat 170.8 és 12.7es idő, nemtudom nekem 14es lánckerékkel mit mehet ha többvagyok mint 90 kilo meg 190centi, csak meglesz kissebb lánckerékkel aza 170 gyorsuláson nem?
http://nemethbalazs11.network....

uh de kemény most kaptam emailben de becsokiztam. kérdezhetném hol a hiba de nem teszem jó szórakozást
legkeményebb a jéggel hűtött kerék és hector bautista