zotyvfr holnapi nap folyamán du 4 fele megirom hogy mi van lebontva meg hogy mi a cserés mert most nincs időm már meg csinálok képet amiket lebontottam arról mert csak balesetes van ott meg nem látszik azért hogy mi sérült
megbeszéltük!Jó az a 48 maradjámá! meg együtt motorozva mégjobb vóna!sztem 20.a után összetudjuk hozni,,addig mondjuk sok a meló nagyon.ment a link mailodra
Tudnál nekem felvilágosítást valamint jól látható képeket készíteni a motor jelen állapotáról, és elküldeni a zotyavfr@freemail.hu címre.
Lehet tudnék rá vevőt.
Említetted hogy rajta vagyok én is azon a videón....Ha így van akkor várom én is a linket mindenképp!
Engem is felkértek hogy kiállíthassák a gépem LIME-on : O)) mondtam neki hát annyira nem szalonképes a gépem de ha alámtesznek cserébe egy zsíros 636 ot a nyiltnap idejére ÁM LEGYEN
Ha érdekel,megadom az onboard videó linkjét mailban,,igaz marhanagy,43perc,másfél giga,te tömény erotika legalábbis nekem visszahalgatni ahogy tutul a kis 4es:)
Matska,teis küddel az emailcimed azt eltolom nekedis a linket!
helló kékfeketed. megkérdezhetem h adod-e el a motorod alkatrészeit? mongyuk nekem csak csavarok kellenének az oldal idomból meg az alatta lévő műanyagok. válaszod előre is köszönöm. (azért nem rakok bele más csavart mert nem akarom h össze vissza mindenféle csavar lógjon ki belőle)
Erre csak egyet tudok mondani: ha lenne rá pénzem. Egy ideje már nagy álmom a pályázás, főleg mióta utcán sikerül elég komoly tempókat mennem és kiderült, hogy nagyon sok van ebben a kis 400as méregzsákban. Egyszer talán sok pénzem lesz
hát a tavalyi évet ugye egy finom borulással zártam azóta nemsikerült még visszarázódni.de nincs is kivel motorozni ez a legnagyobb baj.nincsenek már 400as versenypajtások.
Hh ennyire félsz kigyorsítani? Csak nincs valami gond? Eldobtad a vasat és az önbizalom bánta vagy csak kijöttél a gyakorlatból? Mindenesetre én szurkolok, jó lenne megint 2:07-eket látni a neved melett
Hát igen,a ti vasaitok pofásak azért,nekemis ha megmarad a 4es,akkor meglesz olyan szinten csinálva mint az előző.és akkor nem fogják madmax-ezni a motorom
vmikor jolenne letévedni Kakucsra is mert nem merek kigyorsítani,még mindig fosok mint a picsa
De a többiek miért nem húzták neki ennyire? nem azért mentek ki? :D
Faca nagyon, én is átakarom élni ezt :)
Ja és hova tudtál feltölteni ekkorát?
Lehet tudnék rá vevőt.
kiro4444@gmail.com
Említetted hogy rajta vagyok én is azon a videón....Ha így van akkor várom én is a linket mindenképp!
Engem is felkértek hogy kiállíthassák a gépem LIME-on : O)) mondtam neki hát annyira nem szalonképes a gépem de ha alámtesznek cserébe egy zsíros 636 ot a nyiltnap idejére ÁM LEGYEN
Na várom a linket! CSOKI!
Matska,teis küddel az emailcimed azt eltolom nekedis a linket!
vmikor jolenne letévedni Kakucsra is mert nem merek kigyorsítani,még mindig fosok mint a picsa