persze hogy ramegy, jo nagy hely van a fejidomnal. minden digit kmora kompatibilis a te spiralos oraddal. en a gsxr-t valasztanam az a legjobb. persze kek hattervilagitassal.
sziasztok tegnap voltam tőserdőbe volt egy zöld fehér zxr 400 as nem tom ki lehetett vele
ma kékesbe egerben voltunk azt sirok nál meg kaptam egy szöget :S úgy jöttünk haza
Sziasztok! :)
Kis segítséget szeretnék kérni tőletek. 91-es Zx4r-em van. Ebben elvileg 91-es zxr 400 blokk található. A problémám a vízzel lenne . Rendszertelen időközönként megforralja magát tempótól és, távolságtól függetlenül. Van hogy 8 van hogy 160 km-t letudok vele menni gond nélkül, aztán vége.
Új a hűtő, nincs termosztát, vízgomba már kapcsolóra kötve, ventilátor megy, nem hengerfejes, jó a gyújtás. Mi lehet még ?
Előre is köszi a segítséget.
Szia! Engem érdekelne, csak nem tudom hol is vagy pontosan? A másik meg hogy én nem pályáznék, szóval pálya idom nélkül, bukó gombával, meg sport lengés csillapítóval mennyi lenne az ára? Vagy csak egyben eladó?
Helló raki79! Láttam a hirdetésed azt kérdezném h a pálya idomot külön nem adod el? ha igen kb mennyi lenne az ára? JA ÉS EZT MINDENKINEK ÍROM KERESEK 160AS SLIK GUMIT!
5X voltam vele pályán! Csak kipróbáltam magam! Kérdezd meg MitoGerit milyen ő látta vele szoktam menni! És ráadásul motorsazerelő is!Motorikusan kifogástalan Talán egy szelephézag állitás ráférna de ennyi!
mondjuk mire rafaragtam, azzal elment egy nap....