Köszörült főtengelyről nemsok jó hirt hallottam még! Gyárilag nem teljesen kör keresztmetszetű, amikor megköszörülik, akkor meg az lesz. Basi mutogatott pár képet, a felköszörült főtengelyről, ami pár km után kettétört.
Nagyon könnyen leellenőrizhetted volna,a hajtókar illesztése a főtengelyen-10mm-enként+0,01 mm !A 400 -asnak lehet olyan 30-as hajtókarcsapja,tehát 0,03mm -t "lötyöghet.De megoldható ha megcsapágyaztatod köszörűlteted a fötegelyt ,és utána rakatod be! Mielőtt lesz otthon nyolc főtengelyed!?
Tegnap ügyesek voltatok 400-ok a Hungaroringen ! Én is felmentem. Életem első pályázása, kurva jó volt ! Csombek akkor a mai nap folyamán elképzelhető hogy felveszem veled a kapcsolatot !
amint már telón is megbeszéltük, annyira szarvolt ahajtókar hogy a dugó már belevert a hengerfejbe . Azért van lekapva mert valami nyomáspróbára viszi majd a szerelő hogy nincs e valami baja assze, sajna nemértek hozzá
másik dolog meg basszameg. ma reggel hívott a szerelő hogy amit vettem főtengelyt hajtókart meg csapágysort még szarabb mint az enyém és nem rakja bele. hát azthittem dobok egy hátast, rohadt jóra sikerült a reggelem meg így a napom is.
BÁRKI aki tud 95ös ZXR 400 L5höz Főtengelyt, hajtókart meg csapágysort az nagyonszépen kérem írjon már ide fórumra vagy esetleg egykis infó hogy kinek lehetne? Nagyon szépen megköszönném. Esetleg magába egy főtengő is megtenné mert a többit már tud szereznia szerelő.
hajna itthon már sorakoznak a szarok 2 is van ezekből
Megpróbálom elintézni öcsémmel hétvégén hogy meglegyenek a cuccok, de nem mondom 100%-ra.
Amúgy nem kéne senkit leoltani szerintem mert a fórum erről szól, hogy valaki kérdez valamit, és az okosabbak / tapasztaltabbak meg megpróbálnak segíteni neki. Inkább az az idegesítőbb, mikor valaki idetéved, és 100-adszor is megkérdezi hogy érdemes e zxr 400-at venni, meg hogy jó e meg ilyenek, ahelyett hogy visszaolvasna, mert ebből a fórumból azért sokminden kiderül...
Szal inkább segítsünk az embereknek ahelyett hogy leosztjuk őket
lehet hogy én vagyok hülye vagy tájékozatlan a részletekkel kapcsolatban,de ha csak főtengely csere van,akkor minek van levéve a hengerfej?mert ahhoz csak lekell huzni a blokk alját,a tetejét meg se kell bontani.nem kis idő és pénzbeli különbség.de ha okavolt akkor visszaszívom.
már bocsi de ilyen hülye kérdéseket sokszor felteszitek
bemész hozzád legközelebb eső kawasaki márkakereskedésbe és megrendeled... vagy végigtelefonálod a pályázós emberkéket pl mitogeri dnor meg hasonló motorosokat üdv
július 1-2 Monorierdő motoros találkozó most arra gyúrok majd... az lesz a következő nagy motoros balhé a most szombat után... feltéve ha ide kijutok... mert mostanság nagy a sóóóóherség =/
nekem a motorkódom GE
Tegnap ügyesek voltatok 400-ok a Hungaroringen ! Én is felmentem. Életem első pályázása, kurva jó volt ! Csombek akkor a mai nap folyamán elképzelhető hogy felveszem veled a kapcsolatot !
Üdv.
Email: josee85@freemail.hu
Srácok ha valakinek van felesleges tükre az jelezze felém ! (1991 ZXR400L)
Köszönöm
másik dolog meg basszameg. ma reggel hívott a szerelő hogy amit vettem főtengelyt hajtókart meg csapágysort még szarabb mint az enyém és nem rakja bele. hát azthittem dobok egy hátast, rohadt jóra sikerült a reggelem meg így a napom is.
BÁRKI aki tud 95ös ZXR 400 L5höz Főtengelyt, hajtókart meg csapágysort az nagyonszépen kérem írjon már ide fórumra vagy esetleg egykis infó hogy kinek lehetne? Nagyon szépen megköszönném. Esetleg magába egy főtengő is megtenné mert a többit már tud szereznia szerelő.
hajna itthon már sorakoznak a szarok 2 is van ezekből
(vicceltem csak énis )
Na ezt olvasssátok vissza
(vicceltem, néha rámjön)
Amúgy nem kéne senkit leoltani szerintem mert a fórum erről szól, hogy valaki kérdez valamit, és az okosabbak / tapasztaltabbak meg megpróbálnak segíteni neki. Inkább az az idegesítőbb, mikor valaki idetéved, és 100-adszor is megkérdezi hogy érdemes e zxr 400-at venni, meg hogy jó e meg ilyenek, ahelyett hogy visszaolvasna, mert ebből a fórumból azért sokminden kiderül...
Szal inkább segítsünk az embereknek ahelyett hogy leosztjuk őket
bemész hozzád legközelebb eső kawasaki márkakereskedésbe és megrendeled... vagy végigtelefonálod a pályázós emberkéket pl mitogeri dnor meg hasonló motorosokat üdv
Elromlott a hőgombám a hűtőrácsban (ami be és kikapcsolja a ventillátort). Nem tudjátok honnan lehetne szerezni?