látom zajlik az élet, mostmár egyre jobban várom a pénteket.. lehet hogy csak féluton tudok befutni 7 óra felé.. nem tudom még.. attól függ melóból hogy érek haza... jövö héten viszont ha minden jól megy meglesz az Akra dob, uj plexi meg tükrök a szerkezetre...
hogy őszinte legyek aludni se tudok olyna boldog vagyok:)))))) alig várommár cska mehessek vele:)) sajna én nemtudok olyat ami neked kell de azért utánna kérdezgetek hátha vanvalami hír hogy kitől lehetne szerválni:)))
azért jó hogy így hiphop megoldódik mr yamaha gondja jó látni hogy segítenek egymásnak emberek:) motorosok
még mindig keresek jobbos kormány csutkát csak jobbos kell mert az nincs fent a helyén nem ér hozzá kiflihez mint balos mert gondolom arra az oldalára csúsztatták vasat
angolbol hoztam kint 33lovas fojtott motorban volt 6000km-el ezelőtt szelepek csiszolva hézag belőve.kell bele tenni olajat,meg illik 4 gyertyát és röff.
geri vagy dnor (vagy valaki más) nak nincs véletlen egy jobb kormánykiflije érdekelne azis az hiányzik még a tökéletes motoromra.... mondhattok árat is
ma voltam zsámbék környékén kocsival de jó motoros utak vannak arra:P
Láttam a hirdetések között utólag felszerelhető hidraulikus kuplungot, az véletlen nem a tiéd? Ja, és még mindig van valahol feleslegesen kipufogó tömítőgyűrűm ha kell - bár filléres apróság.
Hallod, ha Gerinek van egy komplett blokkja 80ért, sztem inkább azt válaszd. 200 ezer te jó ég! Így meg fele annyiból sem kapsz egy teljesen új blokkot.
Balatonfüreden van.
ez amugy a pótblokkom.egy sérült motorbol vettem.
Nem tud valaki benzin pumpát, és ahoz relét?
Kivete az előző tulaj a gépből, és néha nagyon is jól jönne, ha nem csak a gravitáció segítene ebben.
Ha van, please mondjatok rá egy árat is.
Nem tudom más típusét bele lehet-e tenni.
Köszi előre is Mizo
még mindig keresek jobbos kormány csutkát csak jobbos kell mert az nincs fent a helyén nem ér hozzá kiflihez mint balos mert gondolom arra az oldalára csúsztatták vasat
mr.yamaha@windowslive.com
balos meg van
ma voltam zsámbék környékén kocsival de jó motoros utak vannak arra:P
a tömitést észben tartom,köszi,de a nassert csöhöz spéci kellett
Üdv a szomszédból