tüzetesen átkell vizsgálni nézni hogy blokkból valahol ereszt e egy kicsit olaj mert az már szétvolt szedve és nem gyári tömítéssel összerakva...
akkor nézd meg az idom csavarokat azok is sokat elárulnak vajon sokszor volt e szétszedve meg ilyenek...
köszi, igen minden apró kis dolog jól jön. A széthajtástól meg én is tartok, de ez most 1-2 próbakör alatt ugysem jön ki sztem. Vagy vmi tipp erre is?:D
szia én úgy tudom hogy nem a kuplung hanem a kuplung csapágya is csörög de a vez láncnak is van egy bizonyos hangja de van egy jellegezetes járás ennek a tipusnak csak nehogy szétlegyen hajtva és arra fogja hogy csak tipus csörgés a futóműve hát dnor -t vagy mitogerit kérdezd ők pályáznak vele én nem vettem észre közúton semmi ilyet meg még csak 2 szer voltam vele gokart pályán... remélem tudtam segíteni
Sziasztok.
Segítségeteket szeretném kérni.
Végre letettem A kategóriából a licenszet:D
Mivel világ életembe Kawasakit szerettem volna, így nem volt kérdéses, milyen gépet veszek. A választás egy ZXR400-ra esett. Hosszas keresgélés után meg is találtam a számomra ár-érték aránynak megfelelőt. Az eladóval telefonon beszéltem, akkor kérdezgettem a hibákról. Egyiknek említette, hogy a kuplunk kicsit zörgös (ha ez hiba, ugyanis elmondása szerint "típushiba"), ill. a futőműve kicsit pattogós, hisz anno pályamotornak tervezték ezt a típust elvileg. Valaki alá tudná támasztani vagy megcáfolni ezt a két dolgot? Segítségeteket köszönöm.
Köszi a segítséget, majd folyamatosan nézem az olajszintet, de szerintem most a hangja is szebb lett, bár lehet csak beképzelem . Remélem mindenki látta a 250cc-s versenyt fasza volt, remélem a 800cc is ilyen lesz !
Joreggelt igy délbe =) DT legközelebb tényleg gyere ki, de ugy kéne csinálni hogy megbeszélni hogy találkozunk a 27es vagy X számú boxnál :D és akkor mindenki odagyülik mert most elvétve voltunk szétszórva 1-1 motoros..
Csak másodsorban múlik,múlt rajtunk de az többszörösen... Idén se lehetőség,se élhető,reális kifizethető árak,és már az eddig meglevő emberek sem.
Rezső meg is mondta, Európában is csak angliába van a kategória, miért itt legyen még. Meg te tudod kb. mennyi erőfeszítéssel mehetett volna tovább... 0
ha még nem olvastad volna!
elvileg olyan 4-5paci különbség.ha nem versenyzel,sztem édesmindegy.azt az egyet nefeledd,hogy vfr-nek 18as hátsókereke van,nem a legegyszerübb rá jó gumit találni.
Sziasztok!tudnátok abban segíteni hogy egy zr400 és egy vfr 400 közt megkkora teljesítmény külömbség van? szal mennyire megy szarabbul a vfr a kawához képest....válaszotokat előre is köszi!
oké akkor nézd meg őket lécci, és ha lehet akkor egy fotót is küldj a dadis@freemail.hu-ra
amúgy ha nem vállalod el a vágást az se gond,mert akkor megvágatom(csak ugye kényelmesebb lenne,ha már vágva jön ide és nem kell vele futkosni... )
várom válaszod!
Üdv
Mennyiben voltak a cuccok?