nem nagyon értem ezt a vízpumpát hogy hogy birom megnézni a gumi csöveket szokták elszoritani nem hogy van e nyomás benne nem?
a hűtőt mivel szokták kimosni tri sóval?
Melegedni mindeyik melegszik szerintem, ha nem kap menetszelet. Az enyém sosem kapcsolt be az utóbbi évben. Lámpánál viszont felfőzné a vizet is, és a karbi sor mivel már nem az igazi, gondolom ezért van az, hogy ilyenkor lefojtja magát, és lefullad. Bedúsul, és nem kap levegőt. Ha viszont megyek vele 200 m-t tökéletesen megy a kicsi, és visszahül. szintén 5 litert eszik a gépem. Hajtva 6. Jah, ha ennyire melegszik, akkor minden képpen nézd meg, mert hamar tönkrevája magát. Ilyenkor nem szabad a szerelőt sem kihagyni. Sokkal többe kötheti be az ember a végén, ha mégis valami komyoly a baj.
Jah a bumpát simán le tudod tesztelni! El kell zárnod a tetején, valamivel, és meg tudod néznia nyomást. vagy akár az alján tartályból veszi, és te meg fent nézed, hogy nyomja-e.
2szer kapcsolt vazze nekem 10 km er alatt kapcsol 2 szer:D:D:D
hát erre a következő ötleteim vannak
1. hűtőm elvan dugulva (ezt hogy bírom megnézni?)
2. a vízpumpám nem tudja a dolgát
3. fingom sincs
még ezt a tankor megvárom mit megyek el vele ha megint szer lessz akkor hozzányúlok meg lehet leveszem kimosom hűtőt
8 litert?! Akkor te valamit nagyon félre állítottál Nekem egy kicsit lejjebb is ment a fogyasztásom a beállítástól. De a 8 liter az tényleg sok Én 6 és 10 ezer között járok vele általában és szeretem, ha van tempó, így eszik 6 litert. Sztem ha nem mennék 90 fölé és nem pörgetném, akkor tényleg 5 litert enne. Meg nekem egyáltalán nem melegszik, mióta megvan 2szer kapcsolt be a ventilllátor, egyszer mikor a videót csináltam, meg mikor a karbikat állítottuk. Nemtom neked miért megy fel ennyire a víz
AZ ADDIG OKÉ HOGY JOL VAN BEÁLLÍTVA DE 1 AZ HOGY MOST Jis ugyanúgy melegszik hát gurulok haza egy kis utcába már kapcsol is vagy városba 2. lámpánál
a másik meg hogy igy nem 6 hanem 8 lityot eszik az már sok de még 1 tankot megvárok mit eszik azt csak utána ugrok neki...
Értem. Ha úgy állítottad be, ahogy korábban beszéltük, az azt jelenti, hogy most üzemel a legjobban a motor. Így a legjobb az égés. Korábban mondtad, hogy melegedett mindig. Az igaz, hogy a szar olaj is rátett neked, de szerintem azért is melegedett neked, mert szegényre volt állítva a keverék. Annak örülj, hogy nem túl szegényre, mert láttam már emiatt elolvadt dugattyút... A sok levegő miatt túl sok hő volt, de erő nem. Szóval csak ezt tudom mondani, hogy ha úgy van beállítva, ahogy mondtam, úgy a legjobb. Nekem ezt egy szaki mondta és csinálta, az ő szavára adok.
Valami nem jó a keverékeddel? Ezzel a beállítással csak az a baj, hogy ez minden gépnél más és más, mert máshogy vannak kopva stb Nem lehet minden gépet ugyanúgy beállítani, csak a gyárban, mikor mindegyik egyforma
sziasztok következő kérdésem lenne akinek van leszerelve vagy szerelt nem rég karbit hogy hogy vannak beállítva benzin levegő csavarjai vagy teljes betekeréstől vagy teljes kitekeréstől számolva hány teljes fordulat ha valaki meg tudná mondani megköszönném
huu emberek most értem haza Jászboldogházai motoros találkozóról... nem volt egyszerű.. pénteken mentünk ma jöttünk de áááh :P idei elsö találkozó volt, de ilyen legyen mindegyik =)
Az a helyzet, hogy nekem sem ártana egy légszűrő. Most csak egy ideiglenesen begányolt vacak van ott, mert ami benne volt, az teljesen beszakadt, meg szét volt már hullva. Örülhettem, hogy a karbikat nem tolta teli.
Ha véletlen látnál neten, akkor szólj már. Tényleg, mennyi szokott a postaköltség lenni? uk, német, meg ilyen helyek felől? 4-5 000?
Én kecskeméti vagyok, most per pillanat Mineheadben vagyok, de én is megyek vissza szeptemberre suliba, de már augusztus közepén hazamegyek. A szűrővel nincs semmi gond, csak én kaptam egy másikat grátiszba, szal az előzőre ezért nincs szükségem. De öcsémnek tudok szólni és akkor valahogy el lehet boltolni még augusztus előtt... Postán kellene, vagy lemész érte Kecskemétre?
Én a sajátomat ebayről boltoltam németről, 16 ezer volt anno, de azóta sem láttam sehol ilyet...Próbálj szétnézni neten, Google a barátod, de nem hiszem hogy találsz, mert ilyen utolsó darab lehetett ez is...
Köszi, de nem a kiszerelés lenne a gond, csak Angliában vagyok, én is szereltem már szét a gépet, csak havernál van garázsolva a motor. Szal ha valakit érdekel amúgy akkor bárkinek eladó a légszűrő. Ha kell előbb is meg tudom oldani hogy meglegyen, de ha nem sürgős akkor augusztus közepe...
Hali. Nekem lesz egy eladó K&N légszűrőm használt, de semmi baja, annyi a gond hogy csak augusztusban tudom odaadni. 10 ezer a gyári, ami nem éri meg mert egy szar szivacs, a K&N meg 16 ezer kb, de én 10-be odaadom neked, kb egy szezont mentem vele. Semmi baja, max ki kell tisztítani. De ha nagyon sürgős, akkor öcsémmel talán meg tudom beszélni valahogy...
a hűtőt mivel szokták kimosni tri sóval?