Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Kawasaki ZX4R bármilyen váz-idom-futóműalkatrészei eladóak nálam. A motorblokk légszőrőházzal+kipuffal nincs már meg. A maradékot egyben is odaadom, nyilván akkor sokkal olcsóbban.
Kawasaki Genuine Parts
Valaki tudja, honnan lehet levegőszűrőt rendelni a mocihoz? Találtam K&N szűrőt a frigate.hu-n, de az 20500Ft... úgyhogy megfelelne a gyári is!
Engem ma hivtak pont péntekre! de nem megyek
Na srácok ma végre az én kis zöldségem is beindult,elvileg pénteken bevetés van Pannoniaringen:)
Gondolom innen nemjön senki,de ha mégis,akkor majd ott találkozunk:)Első motorozás lesz idén,ugyhogy má gecirevárom
Csak kibaszott hátsófékem müködne...
a féket azt nem tudom azt, nekem Af1 volt egyszer csapágyas elöl..de az ilyen krákogó morgó hangot adott... kicseréltem megszünt.. ;)
Szia!

Ha fék, akkor azt akkor is hallod, ha tolod. De ha egy kicsit ráhúzod a kart, akkor egyenletesen kell sziszegnie, vagy teljesen elhallgatnia. Próbáld ki!

A kerékcsapágyhoz még nem volt szerencsém háll!
Bicajnál, amikor volt, az teljes reccs, de ha megemeled az első kereket, és bepördíted, akkor is lehet minden kiderül.

Mizo

ui.: ha csapágyas, ne játsz vele, mert nagyon meg lehet szívni.
sziasztok olyan kérdésem lenne hogy az első kerék felől ahogy elindulok 1 esbe ilyen nyek nyek nyek hangot hallok mint egy talicskánál ez tuti hogy kerékcsapágy vagy lehet hogy a fékem ilyen?
Hú, köszi szépen, ez teljesen ugyan úgy néz ki mint az enyém, szóval elképzelhető hogy jó lesz, köszi
annyira nem latszik sajnos a kepen, de egy konzolra megy fel
igen, ismerek is olyan embert aki hüvelykujja úgy végezte...
Hát a hátsó sárvédő nem jó! De a hátsó lámpát nem tudom, milyen a 400-as felfogatása? Mármint nincs valakinek egy képe róla?
...azonkivul a "sebessegben tisztitom a lancot"-mokaval azert csak ovatosan, volt mar, akinek az ujja banta...
Sziasztok! Tudnátok segíteni abban hogy a 400-as hátsó sárvédője, és a hátsó lámpája felszerelhető-e a 250-esre? Köszi előre is
Köszi Josee, de nekem maga a meghajtórész kellene nem pedig a spirál. Azt meg eddig még nem találtam. Ha van tipped írd meg légyszi!
Köszi!
Biker-worldből lesz szerintem legolcsóbb, meg leggyorsabb...
http://biker-world.hu/kategori...(ZX400L
)&hivo_cat_id=1&h_hivoszint_id=3&h_cat_id=1
csá all ! hétvégén a Börzsönybe jártam, készüt egy két dokumentáció gondoltam megosztom veletek.. széles utat gumifákat!
Hali!
Nincs véletlenül valakinek eladó kilóméteróra meghajtója?
Vagy hol tudnám könnyen beszerezni?
A lánctisztítással kapcsolatba köszönöm a tanácsokat, megfogadom a lánc spray-es ötletet!
Már amikor megvettük akkor látszott kicsit a bukó gombán meg a visszapillantó tükrön, tehát már akkor tudtuk, meg a srác se kertelt aki eladta bár én Kecskemétről hoztam el. De különben jól dolgozol mert a fényezés tökéletes!
A feliratok is festve vannak!
Egy ismerősömé volt! Varga Zolinak hívják! Bokodon lakik!
Semmi komoly baja nem volt! Elcsúszott vele! Ennyire mint ami a képen látszik!
Igen én fújtam!
Azt a rohadt..... Te fényezted, vagy tulaj voltál? Mi történt pontosan vele?
Így nézett ki ez a motor!
Oldaláról szoktam vele a dzsuvát leszedni. Gázolajat még nem próbáltam, azt csak olvastam De szinte mindenhol megoszlanak a vélemények mivel tisztítsuk, legjobb tényleg a lánctisztító hozzá. Benzin az amivel semmiképp se