Sziasztok!
Kawasaki ZX4R bármilyen váz-idom-futóműalkatrészei eladóak nálam. A motorblokk légszőrőházzal+kipuffal nincs már meg. A maradékot egyben is odaadom, nyilván akkor sokkal olcsóbban.
Na srácok ma végre az én kis zöldségem is beindult,elvileg pénteken bevetés van Pannoniaringen:)
Gondolom innen nemjön senki,de ha mégis,akkor majd ott találkozunk:)Első motorozás lesz idén,ugyhogy má gecirevárom
Csak kibaszott hátsófékem müködne...
Ha fék, akkor azt akkor is hallod, ha tolod. De ha egy kicsit ráhúzod a kart, akkor egyenletesen kell sziszegnie, vagy teljesen elhallgatnia. Próbáld ki!
A kerékcsapágyhoz még nem volt szerencsém háll!
Bicajnál, amikor volt, az teljes reccs, de ha megemeled az első kereket, és bepördíted, akkor is lehet minden kiderül.
Mizo
ui.: ha csapágyas, ne játsz vele, mert nagyon meg lehet szívni.
sziasztok olyan kérdésem lenne hogy az első kerék felől ahogy elindulok 1 esbe ilyen nyek nyek nyek hangot hallok mint egy talicskánál ez tuti hogy kerékcsapágy vagy lehet hogy a fékem ilyen?
Már amikor megvettük akkor látszott kicsit a bukó gombán meg a visszapillantó tükrön, tehát már akkor tudtuk, meg a srác se kertelt aki eladta bár én Kecskemétről hoztam el. De különben jól dolgozol mert a fényezés tökéletes!
Egy ismerősömé volt! Varga Zolinak hívják! Bokodon lakik!
Semmi komoly baja nem volt! Elcsúszott vele! Ennyire mint ami a képen látszik!
Igen én fújtam!
Oldaláról szoktam vele a dzsuvát leszedni. Gázolajat még nem próbáltam, azt csak olvastam De szinte mindenhol megoszlanak a vélemények mivel tisztítsuk, legjobb tényleg a lánctisztító hozzá. Benzin az amivel semmiképp se
Kawasaki ZX4R bármilyen váz-idom-futóműalkatrészei eladóak nálam. A motorblokk légszőrőházzal+kipuffal nincs már meg. A maradékot egyben is odaadom, nyilván akkor sokkal olcsóbban.