Úgy valahogy. A generátor már az alapjárat felett egy kicsivel termel olyan erősségű/feszültségű áramot, hogy az elég az akksinak meg mindennek. De ahogy nő a fordulat, egyre erősebb áramot termel, szal kell valami, ami kisimítja az áramingadozást és folyamatos áramerősséget/feszültséget biztosít. Ez a fesszabályzó. Fesszabályzó nélkül a motor alapjáraton döglődne, de lehet nem is menne, magas fordulaton meg kibaszná az összes izzót, biztosítékot stb
ez hülye kérdés lessz de felkell tennem:
a fesz szabályzonak az a feladata hogy töltse az akut ?
az nem a töltö tekercs vagyis generátor dolga a fesz szabályzó meg felel azért hogy ne égjenek ki izzók meg ilyenek?
halóka régen nekem is beszart, azt nem adott töltést emiatt a moci az akksinak, 15-ért szereztem bele bontóból... de az enyém H-s verzió tehát ezzel tul sokat nem értek sajnos
Hát ha tüzetesen megnézed akkor ott egy rakás alkatrész van, ezek közül az a regulator, vagy rectifier, fesszabályzó, aminek beírtam a kódját. Nem tudom hogy a bontósnak milyen száma lehet, azt tudom hogy ez a gyári Kawasaki cikkszám, amit lehet rendelni. Lehet amúgy hogy H modellé. Kérdés hogy az jó e bele.
Kb ilyen 20-22 között tudnék hozzá fesszabályzót; ha a H modellé is jó lenne, akkor még olcsóbban lehetne. De amit tudok az L modellhez való. A száma amúgy a gyári : 21066 http://www.cmsnl.com/kawasaki-...
Itt meg tudod nézni.
Ha érdekelne akkor szóljál. (Amúgy a biker-worldbe 36290.
Újat is tudok kb 23 ezer + postáért, de a posta akár 10 ezer is lehet. És akkor már az kb ott van hogy jobb a használt...
Döntsd el, bontóban is érdemes szétnézni, szokott nekik lenni.
Üdv
alvázszámot most nemtudok mondani neked, mert pesten vagyok!
94-es a motor és L-es
nézd meg az adatlapomon!
mond azt is hogy mennyi mert sűrgőssen kell
meg ha tudsz akkor tipusszámot is mondhatnál!
Én tudok neked kicsi pénzért szerezni ha gondolod.
70/2991622
Amúgy Biker-worldbe 50 ezer az új. Én tudok használtat a 2000-es ZX6-odba (gondolom abba kellene), az új árának töredékéért.
Hívj fel és megbeszéljük...
hát szerintem nem tudom :D telefonálj bontóról bontóra aztán majd kiderül.. Geri mégegyszer köszi a villát, csak annyit hogy elözö nap hívd fel fateromat hogy hol mikor tal.. könnyü lesz megismerni Sárga Angyal-os autóval.. na béééke
SZIASZTOK NAH OLYAN KÉRDÉSEM LENNE HOGY ma sikeresen összeraktam a kymco dink et amit szerelek csak az elektromos szivatója nem akar dolgozni hol kaphatnék ilyet bontobol vagy valkinek esetleg elfekvőbe vagy van valami kymco bontó itt magyarba?
mizo a lóvét a xenonra felküldtem pestre szóval ha hétközbe fentleszel megadom srác számát akitől elkéne hozni és pesten meg unoka tesóm átveszi ha neked igy jó...
jah, és belekontárkodok kicsit a témába: iwiw-en van egy csávó (beírod, hogy motorplexi és kidobja), aki tud iridiumosat, duplabubisat, elérhető áron... szerintem tőle kérdezd meg...
Hellosztok!
Úgy hallottam, hogy a 250-es és 400-as ZXR kormányrésze u.olyan... mivel sikeresen elhagytam a felújított cuccokat (kormányrudak, fékkar, kuplungkar), ezért érdekelne, hogy valakinek ezek vannak-e fölösben?
És hogy tényleg igaz-e a hír, hogy ezek az alkatrészek megegyeznek a két típusnál?! ('96-os a vasam)
SUGO MOTOR BAJA
most találtam énis sztem szerelőm innen rendelt első féket mocimhoz