én is kimegyek, hogy melyik nap azt még nem tudom de szerintem szombat lesz belőle nekem is.. Demény tesók mennek ki aztán lehet bekéreckedem magam hozzájuk az autoba
nah megbeszéltük szerdán tuti nem mert nyitási nap szar szóval nem csütörtök megint nem mert este hazaérünk másnap suli meg meló azse tetszik szombaton meg vasárnap ugye meg rengetegen vannak egy mocit fél óra alatt birsz megnézni szóval valószínű a péntek
Mi szerdán mennénk Janu84-el ugyanis a Töki a munkatársam ... és nekem vásárolhatnékom is lesz...kesztyűt mindenképp meg még protektorokra ha lesz...állítólag nagy "rablások" szoktak lenni ezért kell időben menni (szerintem)...nem vagyok biztos benne de azt hiszem Talma is pénteken és szombaton lesz kint...ez nem 100%!
nekem elöl hátul michelin power pilot van.. rosszat nem tudok rá mondani, nekem maximálisan bevált mind esöbe szélbe hidegbe melegbe kanyarba egyenesbe... nálam ez a nyerő..
xenon
szerintetek motorkiállításon ilyen kiegészítőket mennyivel olcsóbban lehet venni ? vagy inkább drágábban?