én benne lennék üzletbe barátnőmnek ugyis kell valami kisebb moci elcseréljük meg persze ráfizetsz 500 at ugy kb reális és akkor veszek magamnak egy nem 25 kw os 400 ast:D
Ki az a marha aki 400-ról kisebbre akar váltani? Csak kérdezem. Valaki ismer olyan embert aki rájött, hogy sok neki a 400-as? Vagy az orbitális fogyasztása visz rá valakit, hogy 125ccm 2T-re váltson?
6éve adok veszek motorokat barátom,lehet nemkéne elmagyaráznod merre hány méter.Kevés balek van Magyarországon,de kívánom neked botolj bele egybe akkor talán kiszálsz abból a motorból valahogy,"barátom"
most miért ne lehet valakinek lenne egy zxr 400-as motorja és lehet 300ezer körül adná vagy mondjuk kisebbet akar venni akkor meg velem cserélhetne mert az enyém ér kb 300-330ezret
helló
valakinek lenne cserére egy zxr 400-as motorja? egy aprilia af1 sport pro-t adnék érte 2010-ig müszakival nagyon jó állapotban semmi gondja baja nincs
Jaaaaaaaaaaa ok . Emléxem én, csak azt hittem hogy találtál valami mást. Akkor egy nagy kalappal neked a mocihoz, remélem összejön Imádni fogod ha a tied lesz
szkráccs mi az hogy nem tudod , Te küldted nekem a linket, http://www.hasznaltmotor.hu/ha...
itt az van Ő, ha valaki elviszi előttem megölöm
Hétvégén nézem meg és ha frankó akkor már dobom is a trélerre !
A bukógomba szerintem metamidból van, a dolomit kicsit más
Szerintem sem kell félni robogó után a 400tól, a súlya tekintélyes lesz, meg oda lehet neki húzni. Én 50ccm-es endurórol ültem át, igaz előtte letettem a jogsit 250es Honda VFR-el. Ereje az van, én még mindig nem használom ki, pedig már több mint egy éve megvan, igaz lehet mert szeretek elröfögni vele, nem nyélen forgatni-6.ban nyugodtan leengedtem a fordulatot annyira hogy 30al mentem, és onnan még visszaváltás, kuplungolás nélkül megindult, ugyan nem rakétaszerüen .
Ha esetleg valakit zavar, hogy egy betű különbség van (ZXR-ZZR) akkor szóljon aztán nem pofázok bele a dolgotokba
S-es méretű Kawasaki bőrkabát!
10000Ff
valakinek lenne cserére egy zxr 400-as motorja? egy aprilia af1 sport pro-t adnék érte 2010-ig müszakival nagyon jó állapotban semmi gondja baja nincs
Janou84 is velem lesz igen, és igaza van saját lábán jön.. remélem
Köszi, én is remélem hogy összejön már aludni is nehéz , de így szokott ez lenni ilyenkor
szkráccs mi az hogy nem tudod , Te küldted nekem a linket,
http://www.hasznaltmotor.hu/ha...
itt az van Ő, ha valaki elviszi előttem megölöm
Hétvégén nézem meg és ha frankó akkor már dobom is a trélerre !
Hi
Szerintem sem kell félni robogó után a 400tól, a súlya tekintélyes lesz, meg oda lehet neki húzni. Én 50ccm-es endurórol ültem át, igaz előtte letettem a jogsit 250es Honda VFR-el. Ereje az van, én még mindig nem használom ki, pedig már több mint egy éve megvan, igaz lehet mert szeretek elröfögni vele, nem nyélen forgatni-6.ban nyugodtan leengedtem a fordulatot annyira hogy 30al mentem, és onnan még visszaváltás, kuplungolás nélkül megindult, ugyan nem rakétaszerüen .
Ha esetleg valakit zavar, hogy egy betű különbség van (ZXR-ZZR) akkor szóljon aztán nem pofázok bele a dolgotokba