Ne tartsd magadban, alig 2milli van mindkét gumimon. Bár van egy bakelit bt016-osom, terveztem, hogy felrakom hátra driftelni, ha elapad a pénzforrás, de talán most már fussa majd jó gumira
Most már engem is érdekel, hogy honnan szedtél D211-et... Csak mert én is azt szerettem volna a kis hatosra, lehetőleg párban, de nem kaptam, mert elméletileg már nem gyártják, és akitől mi hozzuk a gumikat, ő már jó ideje nem találkozott ilyen gumival. Kifutottak.
No, nem mintha nem felelne meg nekem tökéletesen a SuperCorsa.
Max! Vazzzeee te -5 fokban is motorozol? Ne b@sssz!
Még a +10-et elnhiszem neked, mert akkor jó egy kis meleg pizzát rányomni! Szolnokon Döménél voltatok már? Jó kis hely, bár már régen gurultam arra
BT 003RS és 010R is volt már hátul, azt a szintet ez is hozza bőven, de mondom, azért én 10 fok alatt nem igazán használom, de hogy megsúgjam, a 12-esre is D211 et tettem fel párban
Nem a melegben érdekelne. Hidegben.
Sajnos hiába nagyon kellemes gumi a corsa és ha tehetem ez rakom fel, de esős és hideg időben drasztikusan szar....
Jó értem én melegre való pálya keverék, de gondoltam ha van hasonlítási alapod hideg időben a corsához és pozitiv a tapasztalat kipróbálok egy ilyen d211 -t....
De érdekes a bt014,016,002,003 amik meglepően jók voltak hideg, taknyos, esős, jeges időben pedig azok se túragumik...
Ördögikőr, mindenhova jó gumi kár, hogy még nem létezik, főleg olyan ami sose kopik el
Max,
esőben, -5 és +10 között motorozz ha akarsz, de én nem fogok
utcán, pályán normál időben és még kánikulában is tökéletes ezen a szinten, amit én képviselek, persze lehet, hogy neked kevés
Esőben -5 és +10 között ez is olyan szar, mint a corsa?
Bár az új SP keverék ég és föld hideg időben a régiekhez képest!
Viszont hidegebb időben még mindig a bt014,016,002,003 amik beváltak....
F2tom te is corsákat kedveled, próbáltad már az új SP t? Geci jó a régiekhez képes hűs időben!
Esetleg akinek van kedve velem tarthat északra szeptemberben.
Ezek szerint megyünk kirándulni!
Az a Z6 is ezerszer faszább hideg, taknyos, nedves időben.
Jó, akkor ha elkopik a mostani, akkor D212 lesz a következő. Lehet addigra már baromi ügyes leszek. Tervezünk a nyárra egy Olaszország-túrát.
amúgy egy éve nem gyártják, mert a D212 lett az utódja, ami még brutálisabb
No, nem mintha nem felelne meg nekem tökéletesen a SuperCorsa.
elotte telen mz volt.
Még a +10-et elnhiszem neked, mert akkor jó egy kis meleg pizzát rányomni! Szolnokon Döménél voltatok már? Jó kis hely, bár már régen gurultam arra
Na majd adok neki egy próbát, ha kezeim közé akad ilyen gumi....
Sajnos hiába nagyon kellemes gumi a corsa és ha tehetem ez rakom fel, de esős és hideg időben drasztikusan szar....
Jó értem én melegre való pálya keverék, de gondoltam ha van hasonlítási alapod hideg időben a corsához és pozitiv a tapasztalat kipróbálok egy ilyen d211 -t....
De érdekes a bt014,016,002,003 amik meglepően jók voltak hideg, taknyos, esős, jeges időben pedig azok se túragumik...
Ördögikőr, mindenhova jó gumi kár, hogy még nem létezik, főleg olyan ami sose kopik el
esőben, -5 és +10 között motorozz ha akarsz, de én nem fogok
utcán, pályán normál időben és még kánikulában is tökéletes ezen a szinten, amit én képviselek, persze lehet, hogy neked kevés
Bár az új SP keverék ég és föld hideg időben a régiekhez képest!
Viszont hidegebb időben még mindig a bt014,016,002,003 amik beváltak....
F2tom te is corsákat kedveled, próbáltad már az új SP t? Geci jó a régiekhez képes hűs időben!