Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én, a motor
Mindíg azt mondom, hogy na majd most hétvégén kerülök egyet. Aztán meg nem
mai napra v. a hétvégére? :D
Hétvégére több, de a mai nap sajna nem lett annyi...
Nekem "már" 360 km megvan
nem strandon. rokonoknal.
Ráckevén a strandon? Ott elég sokan nyomorognak a medencében
Én is melóztam, de ma átlestünk Újszilvásra. De akkor tényleg nem láttalak
Idén még nem igazán motoroztam
Nem, mert pénteken sokáig nyomtam melóhelyen a tervezést.
Csüt, péntek hajnalba fél órára átlestem a bejárathoz csak.
Tegnap Ráckevén voltam.
Ma meg mióta felkeltem csináltam egy opel vectrát meg egy honda vf750f -t.
Ez a honda áhhhh, nem mondok semmit, de na mind1....(üveg biztik és a felső vilahídon....)

Most góóó Mátra...
Voltál Újszilváson? Most kerültünk arra, de már zúznak hazafelé az emberek.
óóóóó H modell
Rendes váz, rendes hátsófék, középen vezlánc, nem kell ram air miatt 4hetente légszürőt mosni
gyári mosható!
örök élet, na jó 10éves korára szétmállik, mondjuk úgy 10év....

Bandit topik zöldi vagy kawás topikok Kawazsolti!
Te is tekeregsz ám a világban rendesen
Catalunyában lőttem
Helló! Valakinek lenne eladó levegőszűrő ZXR 750 J motorba? Nemrégen láttam itt a fórumban,kérném jelezze ha megvan,amennyiben nincs,hol lehet korrekt áron beszerezni?Köszi!
Hmmm......
Topic up!

Te egy sztár vagy, vagy mi?
Lancvezető új, vezlanc 4000kmt futott...
blokk jobb oldaláról kerepelő (halk) zörej hallatszik motorfeknel 4000-től lefelé. Olaj nem fogy , nem füstölt.
Nem akarok sirni, de itt a dohanyfold es a kukorica tabla kozott sem kellemes egy vastartalyba piritani a savalo csovet komplett bor ruciba csak azert hogy tudjatok tankolni
Jajjj Te szegény!
És mi van azokkal, akiknek áll a motor a garázsban, ők (mi) meg ülnek és izzadnak a meleg irodában?!
Ha ez nem lenne elég, akkor csak szólok, hogy a problémát tetézi, hogy épp makroökonómiát tanulok, és holnap reggel vizsgázom. Szóval !
Ugyan amíg nem látok vöröskeresztet az Inventorban nem rinyálok
nem azért rinyálok, mert nem tapad a gumi, hanem mert a motor a garázsban én meg itt a hűs irodában
Már ahol van klíma...
Nálam még csak egy nyamvadt ventilátor sincs, csak fényvisszaverő roló az ablakon. Viszont ha azt lehúzom nem lehet ablakot nyitni, így áll a levegő és még sötét is van.
De ne rinyáljatok, legalább meleg az aszfalt és tapad a gumi.
Már amelyik irodában működik a klima
Itt meleget fúj, ha bekapcsolom.
Tegnap mentünk egy karikát. Direkt későn indultunk, 17-kor találkoztunk a keresztesi benzinkúton. Mire odaértünk patakokban folyt rólunk a víz. Nem volt hideg.
Az útvonal: Szfvár-Keresztes-F.csurgó-Bodajk-Balinka-B.csernye-Súr-Bakonyszombat
hely-Lázi-Veszprémvarsány-Csesznek-Zirc-Nagyesztergár-Dudar-B.csern
ye-Balinka-Bodajk-F.csurgó-Szfvár.
Ha veseköved van, motorozz sokat ezen az útvonalon, amúgy egy kalap sz@r. A 82-es Veszprémvarsány-Zirc szakasza kiváló minőségű, és a 81-es F.csurgótól Fehérvárig is új. Ez kb 35-40 km a megtett 150 km-ből.
Nem ez volt életem legjobb köre, úgy érzem. Kátyúk, keresztirányú felfagyások, salak, apró kavics az úton, hepe-hupás út. Átlag tempó (nekem) 80-90-100. Az egyik kanyarban épp az ideális íven megcsúsztam a kavicsokon. Még jó, hogy nem lett baj. Szegény fiúk (T, Möre, Zoli) meg rendszeresen minket (én, Dia) vártak az út szélén.
Esztergom felé jobban élveztem a motorozást szombaton.