Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dejó
Meg ilyened:
Nekem csak ilyenem van.
100087km
Itt meg egy popó
Mivel így pörög a topic...
Valami gépet nézek majd hozzá és lesz pikcsör
Köszke!
Bizniszelni nem igazán akarok vele, mert nem egy nagy durranás, de Mad-nak odaadtam volna, mert csak
Ja, én is imádtam! Aztán lett a bumm-bumm
valami képet a csomagtartóról ....én vennék valami le pusztúlt gpx-et ha tud valaki értesítsen ...van egy német donorom hiányos vagy eladó
Apa,
itt a városban szoktam látni egyet...
Van még hazánkban működő gpx?
Sajna én egyet se ismerek már
Pedig imádni való gép volt!
Mad! Garázsban találtam egy csomagtartót a GPX750R-hez. Nem kell valami cimbidnek? Nálam csak a helyet foglalja.
Most per pillanat nem veszek semmit, mert vannak nagy kiadások az életemben, és még várok még egyet. Vagy inkább nem is várom, de majd küldik a csekket
Szóval addig elég az a pár száz lóerő ami a garázsban van
No de most miért nem veszel egyet 45 ezerért?Nem egy veszett összeg.Meg ha csak 6 évet bír,akkor sem volt sok érte!
Mert ugye adott az ára kb 45 ezer,ugye!Na mármost ha csak 6 évig bírja,ami ugye 72 hónap és ha csak 1 hónapot 30 nappal számolsz,akkor is az csak 2160 nap!No ez azt jelenti hogy ezzel számolva napi 20.833333 Ft-ba kerülne,na jó legyen 21 forint!
Persze ez csak az én faszságom,mindent így nézek!
Én már attól megboldogulok ha láthatom amiket írsz...
Kb. 2000 körül vettem horror áron egy gépet, bírta 2006ig emlékeim szerint, a javítás több lett volna, mint amit ér, alkatrészt nem adott el hozzá a márkaszervíz....
Na akkor megfogadtam vagy kivárom legyen használható optikás okostelefon vagy menjen le a normális gépek ára újban 20ig.
Most 20ért a vicc kategóriát kapni, amit te is írsz...
45 -t kiadok aztán mi van, ha megint 6évig bírja?
Akkor már inkább beérem azzal a képminőséggel amit a telefonom tud, 2évente úgyis hozzám vág a szolgáltató 0ft ért újabb 2év hűségért cserébe valami okoskütyüt

Egy profi tükörrefis cserélhető optikás, szűrős, stb, digimasinát elfogadnék de az olyan ár kategória amire nincs szükségem...
Viszont mindig megcsodálom, ha valaki ilyennel fényképezik!
Egy mindenre jól használható mondjuk Fuji bridge gép újonnan kb. 45.000Ft, használtan 20-25eFt. Nem kell mindenáron milliókat érnie a fotóstáskának. A kompakt gépeket én sem ajánlom, olyat tud akármelyik AF-es optikájú telefon is.
Tudod minden annyit ér amennyit adnak érte....
...mivel se hobby se hivatás szerűen nem fotózok nekem nem ér meg annyit egy fotómasina ami a piaci ára!

http://www.radiomuseum.org/r/s...

Ilyenen szoktam utazás közben rádiót hallgatni és a hibátlan használtak ára amiben repsáv is van hááát

Sőt pár tranzisztorral épített szabadonfutós lc oszcis adóval és ezzel a vevővel 1wattal rádióösszeköttetéseket is csináltam 3,5Mhz amatőrsávon.... Az adónak a frekijét frekimérő műszeren néztem közben, mert skálát se csináltam neki....

A komolyabb rádióhallgatáshoz meg itthon egy ilyen figyel:ML rev251

Csak, hogy érezd a piac törvényét, amit adnak valamiért annyit ér.... ....én ennyiért nem fogok venni digifotómasinát amennyi most az áruk...
Majd megjavítod a sok-sok csapágyas ZZR-t és a munkadíjból veszel.
Esetleg ezt, ha több a bankjegy
http://www.ebay.co.uk/itm/Kawa...
"Most néznem kell valamit, mondjuk egy RR-t "

Lófaszt! Ezt hozd be inkább

http://www.ebay.co.uk/itm/Kawa...

Majd utána Kakucson elkunyizom egy picikét
Ígérem a motoros csizmám felveszem, hogy Bozsónak is öröme legyen.
Mit nem adnék már egy digifényképezőgépért
Karbi környékéről sok értelmes nincs, ami megy rá két vízcső, ballról a vízpumpa utánról ágazik le egy kör, van benne egy kapszula, ez megy rá ballról a karbisorra, jobbról pedig a tgermosztátházról jön le egy cső, amibe szintén bele van iktatva egy ilyen iszapüllepítő kapszula.
Mondok jobbat, ilyen esetre a rendes fénykép a jobb!
Mert az árbák nem élethűek...
Facebook és zx7r owners group!
Angolt megérti a legtöbb tag, meg sok az amcsi,britt,stb. is....
Kérni kell fényképeket az adott gondról amikor elakadt az ember.
Kiindulási alapnak meg a KHI gyári servicemanualt javaslom, ott minden le van írva! Igaz ez is angol...