Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

636 750 után? Elsírod magad rajta.
Nincs nalam kép, de ilyen. Spidi nrg és szinte hibatlan.
Már rám is az volt,mert lefogytam,az új munkahelyen....
Jaja,sikerült,nem maradt semmim nem tudom mit kéne venni,de ha veszek,az ez évezredi beli lesz 9-es nem tetszik 636,nem tudom milyen lehet....
Mutasd !
Arra bt016 tökéletes! Gyenge motoros vagyok de Kakucsra az is jó volt, varos ,túra szintén ok.
Sikerült eladni? Maradt vmi cuccod? Mi lesz helyette?
Csere fekete, szürke csíkos spidire ?
Köszi,az sajnos nagy.
54
Mindjárt kuksolom,de van rajta enyhe sérülés is,majd lefényképezem...
Méret?
Hi ! Valakinek esetleg kell-e a bőr ruci ?
Értem! Legalább tisztába lettek téve a dolgok.
Az volt a baj hogy bekódozták nálatok,itt meg ugye a srác felhúzatta velem a tankot és bekerült a papírra hogy nem eggyeznek mert csak a fele volt a forgalmiba,okmányiroda meg nem írja be csak szemle után.
Na jólvan zsír! Legalább tudták hol kell keresni. Nem olyan fatökűek mint itt...
Persze sima volt,el kellett mennem műszaki szemlére a kpmhez,de rendes volt a tag.Fényképezett,pötyögött és bevezette a teljes motorszámot az adatlapra.Már nálam a forgalmi
Már csak guma kell és teljes a kép.
Hi! Tesóm említette hogy pampogtak eredetvizsgán. Elrendeződött az ügy?
Nekem első benyomásra nagyon bejött,igaz csak 40 km-t tudtam megtenni vele,mert megvették motorostól...
bt002 v. bt003 v supercorsa és ha teheted 180as hátsó! meg abból is inkább /60, mint 55....
Nekem túrázás és városi mászkálász a paletta,erre a célra kellene valami értelmes gumi,és persze nem a legdrágább a cél.Tudom hogy nem szabad ezen spórolni de ez van.
Pályán használható,igaz,mint a sport kipufogók is ha nincs benne az e betű stb stb.Nekem a slick jobban fekszik,mátrázok álltalában,hosszab túrákra nem a legjobb választás.
ha nektek nem elég utcára a D211, akkor
nekem Piroskán vágatlanul van fent a slick, ha már egyszer csak pályán használható, akkor arra mit mondanátok
amúgy a 12-esre is a héten tettem fel a D211-et és az is térdelős lett
Meglepődtem én is mikor megvolt a csere,sokkal "komfortosabb" is lett,így én már csak ennél fogok maradni,de kinek a pap....