Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hahó, vettem a egy másik zxr750j blokkot a motoromba, mivel az enyémbe a hengerfej kuka. Ha meg akarom nézni benne a főtengelycsapágyat elég alulról szétszednem a blokkot?
keres s meg..............!
Helló! Segítséget kérnék,ZXR 750 1992 évj.vennék karburátot felújító szettet,vagy minimum 4db.új tűszelepet.Vagy csak ahol könnyen,gyorsan és jó áron lehet beszerezni.Köszönöm.Üdv!
privátban...
Hova vitték el a zxrt? Szabad tudni mennyiért?
Nem az én hibám...ez a KAWASAKI hibája,hogy nem csinál 750-et........... Csak beszélhetünk még...
Mondanám, akkor viszlát ,de nem vagyok az a típus
egy képet tolhatnál azért.
Azt kértem,de elzavartak a picsba....ja szétesikszer lett
R7 volt
Ha csak a dzsamaha nem gyártott le nekem egyet, 750 ből
Akkor az csak gsxr lehet!
Állt mint a cövek,még oldaltámasz sem kellett ha leálltam... jó volt,váltottam évezredet,ennyi!
nem ocsarolas volt csak kerdes hisz sose mentem a tieddel. ha log mindene nem erezni mit tud a zxr stabilitasra. sok motor kozelebe se jon ezen a teruleten.
Szeretnéd ha a tied olyan topp lenne,mint az volt.És nem ócsároljuk egymás motorját ,egyszerűen csak elhatároztam,hogy átjövök ebbe az évezredbe
Ha nem bántad meg a váltást akkor lehet nem volt tiptopp a régi zxr -d? vagy, most akkor 7R -t vetél csak nem zöld?

Azok a dukik futóműre nagyon ott vannak a szeren, nem is érzed és annyival mész, mint a barom, meg atomstail!

Mit vettél?
A "Duki" maradjon a macska zabálóknál,és annál aki jobban szereti a motorszerelést.mit a motorozást... már mire hazaértem nem bántam meg,hogy váltottam
Duki 748? 749? Esetleg Kawa és átlesz Festve zöldre?
Mi van még ami 750cc és érdemes érte pénzt adni?
Már vettem,maradtam a 750-nél,de nem zőőd.... És már elég, egy 3 hengeres a háznál....igaz nem kell bele annyi gyertya...
Vegyel egy ilyet! Nekem bejon
955i
A legszebb érzés mikor óvod a mocid simogatod törőlgeted aztán elmegy a szerelőhőz és tőrésekkel karcolásokkal kapod vissza
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zx-6r_ninja-7821426
Nem tetszik az Úrnőmnek De mindig enyém az utolsó szó "igen ,úgy lesz"
jimmy1 akkor semmi,holnap is megyek Pestre....
Nekem van egy 2002-es