Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van hozzá sztenderem.... 70/6321-829
Bocs hogy csak most,de megoldódott időközben a gumihelyzet
Valakinek esetleg nincs egy elfekvő oldal támasza?az enyémről hiányzik a lenyitó pecek így elég kotorászós lenyitni,vagy hegeszthető ez szerintetek?
Annyi van vele h kukac van benn. Ezt tudni kell mert átverni nem akarok senkit.
Mondjatok egy árat megbeszeljuk. Gyönyörű szép a gumi. Szinte semmit nem futott.
Pont ilyet keresek! Mondjuk 180-ban de attól fugg mennyi
Vmit írj rá :)
Mennyi az annyi? Kéne egy driftelős gumi
a héten kiderül mert mostanra igérték, ha nem pöfög ezután sem szavadon foglak és köszi :)
adatlapod szerint pesti vagy. hetvegente oke a pest. nemsikerul egyrol kettore jutni kereshetsz, megoldjuk....
nehéz megbízható és jó áron dolgozó szerelőt találni sajna főleg úgy hogy a moci nem indult szálítása nehezen megoldható volt
ajajjjjj
inkább nem mondok rá semmit
szerelő mondta nekem hogy zárlatos de megoldják máshogy a másik jeladóról ha nem kapni ilyet nemtom mennyi lehet, de én is csak egyről tudtam
zx750p modellnél egy jeladó van.

Elméletileg?
Nem értem, ha kilett mérve, hogy azért nem indul látszik, hogy egy db. van, és kimérés esetén kiderül mi az ok a nemindulásra...
Srácok a gyújtásnál hány jeladó van a főtengelynél? elméletileg az enyém ezért nem indul
190/55
Helló. Van egy bt016r
5mm-es profil. Gondolod írj ;)
szombatvasárnap?
Szia! 7-19-ig dolgozom pénteken
jimmy1 Lehet pénteken megyek Pestre.....mikor érsz rá?
Kurva galambok. Eddig csak azért utáltam őket, mert mindig telibefossák az autót.
ok
Kicsit nagy a zűr körülöttem most , de vmikor elgurulok es megprobaljuk. Addig tedd ki szellőzni
Ha kell neked az enyém,tőlem ....ez semleges,mindenhez jó,még a babettára is...
na ugye,akkor ez is kilőve,akkor lopok valahonnan egy 10-est,mert ja......