Ki és beszerelés,centrírozás,gumi átrakás kerül ennyibe.2 éve a ZXR-nél még én is 1500-t fizettem a gumi csere+centírért+ki és beszerelésért,és a gumit én vittem...Ezért érdekelne "jóárasított" hely,mert a 3000Ft-ot én is sokallom kicsit ,autóra 1500/db az átlagár...(szereléssel,centrírozással,autóra fel-leszereléssel)
3e/db gumi?
Na neeee!
szele gumibázis meg gumislaci, de csak a gumibázis szedi ki.
kátán és berényben ot a Kozári, ők is kiszedik
szolnokon is van vagy öt gumis a side by side az kiszedi neked(meder út)
Cegléden is van pár gumis de nem szedik ki, a Zakarnál lehet van gumigép és ők akkor kiszedik de árat ott se tudok...
Erre eddig még 1500körül csinálták/db de sokaltam ezt is, ennyiért már magam kezelem a gumis gépet és kikapom a kereket....
Pest közelben sokan dicsérnek valami isaszegi gumist nem tudom Isaszegen mi a tarifa, de azért nehogymár 6e legyen két gumi szerelése....
Feldobtam egy új supercorsát
Közepe vadi új, szélei pályázott, de alföldre jó az, igaz még F2tom is tudna vele menni egy-két kör 2.13 ringet, de azért szélén már határon a kopás....
...pályázós volt, 7e/db vettem párat
Nem mondom kutakodtam egy jó darabig mire rátaláltam ezekre a gumákra
Gumiszerelés meg 0ft, mert magam szereltem fel
Apjuk faszát a gumikufároknak, mindenhol 25-30e -ről beszéltek/pár meg ha én viszem a gumát 1500-2000/db a szerelés....
Szerintem nem tilos hibás, működésképtelen sebességmérővel és számlálóval közlekedni ami amúgy sem egy hiteles mérőberendezés csak tájékoztatja a vezetőt.
Naaaaa
Az óra tényleg nincs tekerve,kb 6000 km volt benne mikor megvettem!Azt a vasat is hamar eldobták amin volt!Az enyémnek meg sajnos ilyen volt az órája!Kicsit össze volt törve!
Na neeee!
szele gumibázis meg gumislaci, de csak a gumibázis szedi ki.
kátán és berényben ot a Kozári, ők is kiszedik
szolnokon is van vagy öt gumis a side by side az kiszedi neked(meder út)
Cegléden is van pár gumis de nem szedik ki, a Zakarnál lehet van gumigép és ők akkor kiszedik de árat ott se tudok...
Erre eddig még 1500körül csinálták/db de sokaltam ezt is, ennyiért már magam kezelem a gumis gépet és kikapom a kereket....
Pest közelben sokan dicsérnek valami isaszegi gumist nem tudom Isaszegen mi a tarifa, de azért nehogymár 6e legyen két gumi szerelése....
Közepe vadi új, szélei pályázott, de alföldre jó az, igaz még F2tom is tudna vele menni egy-két kör 2.13 ringet, de azért szélén már határon a kopás....
...pályázós volt, 7e/db vettem párat
Nem mondom kutakodtam egy jó darabig mire rátaláltam ezekre a gumákra
Gumiszerelés meg 0ft, mert magam szereltem fel
Apjuk faszát a gumikufároknak, mindenhol 25-30e -ről beszéltek/pár meg ha én viszem a gumát 1500-2000/db a szerelés....
Az órában ennyi van és kész!
Mondjuk nem régóta újra mér nekem is
...lesz aki majd megemlíti neked újból és újból
Az óra tényleg nincs tekerve,kb 6000 km volt benne mikor megvettem!Azt a vasat is hamar eldobták amin volt!Az enyémnek meg sajnos ilyen volt az órája!Kicsit össze volt törve!
olajat tudsz szerezni
ha igen, akkor mennyiért
... bár azóta még 4e belement.