Én is a 211 et cseréltem slickre,ég és föld,teljesen máshogy fordul.Sc1 es pirelli superbike elől hátul,a kánikula előtt tökéletes,a nagy melegbe,tul melegszik kisé,bár 40 fokba nem megyek.
Gumizás előtt állok,érdekelnének a vélemények,ki milyen gumára esküszik?keretek végesek de minél jobb középutat keresem.Ha valami tuti helyet vagy emberkét tud valaki az is érdekel!
Hézagmérőt adjak kölcsön? Van 3db
-békebeli ussr
-beta
-yato, amit azért vettem, mert 0,01mm lépésközű és kb. 200mm hosszú, nehezen bedugható hengerfejeknél jóljön...
Frankó gép,jól megy,bőven megvan benne az a plusz erő ami már hiányzott a végén az előzőből!kicsit félve de ki merem jelenteni hogy sikerült egy patent hetest venni!
Üdv! Én lennék a Zoli öccse,ezüst Fiat Tipo, és J-s ZXR 750 tulaj. Örülök hogy épségben hazaértetek.Hogy tetszik a verda a 400-as után? Őszintén! : O) Ja és természetesen mindenben állunk rendelkezésedre itt a fórumon.
Vasárnap Esztergomban is találkoztam egy 7-essel.
ami jobban bassza a csőröm, hogy múlt héten itt Újvárosban is jött szembe egy, persze fogalmam sincs kicsoda
Fájdítod a szívem :(
Érdekel, de a heteskét pofozom kifele, meg szerszámokat vásárolok.
Ha neked is kell valami alkatrész(gyári vagy utángyártott) érdemes keresned Zöldit a Bandit topikban, olcsón hozza és korrekt.
Csaba
06209238057