Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok megmaradt alkatrészek eladók idom 3000 , hűtő 30000
Csaba
06209238057
Én is a 211 et cseréltem slickre,ég és föld,teljesen máshogy fordul.Sc1 es pirelli superbike elől hátul,a kánikula előtt tökéletes,a nagy melegbe,tul melegszik kisé,bár 40 fokba nem megyek.
tessék
Én most a D211 helyett vágottat tettem fel ......ennyivel jobb..
Mire használod a motort,első körben,kanyarogni,vagy túrára.Kanyarogni,slick a legjobb.Privátban adok elérhetőséget,slick és sport gumik is vannak.
Üdv mindenkinek!

Gumizás előtt állok,érdekelnének a vélemények,ki milyen gumára esküszik?keretek végesek de minél jobb középutat keresem.Ha valami tuti helyet vagy emberkét tud valaki az is érdekel!
A gyertyakulcsot elfelejtetted . De most már mindent tudok.
0,7mm amit meg még esetleg most kérdeznél.

Hézagmérőt adjak kölcsön? Van 3db
-békebeli ussr
-beta
-yato, amit azért vettem, mert 0,01mm lépésközű és kb. 200mm hosszú, nehezen bedugható hengerfejeknél jóljön...
Szuper! Köszöntem.
13Nm a következő kérdésedre a válasz.
u27esr-n cr9e
Sziasztok, nincs előttem a manual, nem tudjátok fejből milyen gyertya van gyárilag a 7R -ben ?
Örülök hogy tetszik! Használd egészséggel!
Frankó gép,jól megy,bőven megvan benne az a plusz erő ami már hiányzott a végén az előzőből!kicsit félve de ki merem jelenteni hogy sikerült egy patent hetest venni!
Nyugi, nem én leszek rajta ruha nélkül
Üdv! Én lennék a Zoli öccse,ezüst Fiat Tipo, és J-s ZXR 750 tulaj. Örülök hogy épségben hazaértetek.Hogy tetszik a verda a 400-as után? Őszintén! : O) Ja és természetesen mindenben állunk rendelkezésedre itt a fórumon.
GURO! Pénteken küldök majd egy képet a telefonodra
Jelentem épségben hazaértem vele!
Csatlakozom a 7es gazdik táborához
Nyugalom, a hosszú élet ritka
Vasárnap Esztergomban is találkoztam egy 7-essel.
ami jobban bassza a csőröm, hogy múlt héten itt Újvárosban is jött szembe egy, persze fogalmam sincs kicsoda
Most kaptam az infót hogy reggel Eger felé vette az irányt az emberünk. De majd Pestre költözik a barátnőjéhez. Szóval Egerbe fog garázdálkodni : O)
Fájdítod a szívem :(
Érdekel, de a heteskét pofozom kifele, meg szerszámokat vásárolok.
Ha neked is kell valami alkatrész(gyári vagy utángyártott) érdemes keresned Zöldit a Bandit topikban, olcsón hozza és korrekt.
Az kiváló