Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

adná a jó istenke,én már csak 32-ig vagyok bekalibrálva..
Kb.
nem lesz többet 40 fok
utoljára...
Nana! Láttalak én 40fokban
jaja!40 fokban motorozzanak a busmanok...
Kérdés, hogy a 40fokban hogyan működik majd
Buzeráltuk a masinát,és mintha jobban működött volna a 8-as
Ha gondolod,nekem is van egy 93-as tól....még nem raktam fel,de ja...
http://www.simson.hu/index.php...

Igaz simson klubos weboldal de nagyon jó cikk úgy gondolom az átlag emberek számára akiknek nem ez a szakmájuk.

Sok más kérdésre is választ kapsz a gyertyával kapcsolatban.
Betárazol betárazol?
Pár év és nagy értékek lesznek a karbisorok a szép új injectoros világban.

Szívem szakad meg, ha látok egy tipptopp régi karbis sportkocsit vagy sportmotort. Ez volt még a fasza korszak.
Más hőérték esetén amik lehetnek:
-dugó átlukad
-gyertya nem tud öntisztulni és következő inditáskor nem indul
-melegebb vízhőfok
(az eltérés irányának és mértékének függvényében...)

Persze egy-egy(pl. 5 helyett 6 vagy 8 helyett 7,stb.) hőértéket +- ba ellehet térni más karburációnál(karbi,veztengő,kipuf,stb. mahinálásnál)

Sok motorba a gyártó is más más hőértéket ír egy egy hőmérsékletileg szélsőséges piacra.

Pontosan a te beállításodnál és te motorodnál ezen az éghajlati övön a te használati stilusod mellett mi lesz tudja a fene.
Minél jobban eltérünk az előírt hőértéktől annál nagyobb átalakítást igénye miatt szokott történni illetve azonos körülményeknél annál nagyobb az esély a dugó átolvadásra...

Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg a fórum többi tagját.
A karbi érdekel menyi
De be ám... Kérdés: Mi van,ha nem cr9 ,hanem cr8
Akkor úgy jártál, mint az öreg paraszt, akit először vittek fel repülni. Azt gondolta, hogy beszarik, azt is gondolta, hogy behugyál, de hogy mindez a nyakába is ömlik...
Nem gondoltam volna, hogy melegem lesz a motoron ma. Azt meg végképp nem, hogy a ventilátort is be kell kapcsolni!
Sziasztok!
91-es zxr 750hez van pár eladó alkatrészem! vízhűtő ventilátorral, olajhűtő és egy karbisor!
Ár: megegyezés szerint!
Szoktam, de azt a vendéglőt utálom
Inkább átmegyek Szolnokra Döméhez pizzázni
Kicsit selymesebb stílus csodákra képes
nekem a kilenc is páros, ahogy uram ohajtja ;)
igy jo? :)
nekem a kilenc is páros, ahogy uram ohajtja ;)
igy jo? :)
Lehet hogy felétek az emberek ugatva társalognak, én beszélni/írni szoktam. Maradjunk ennyibe ha neked is jó így pajtás?!
A gyári dobokat nem rakjuk vissza, sőt megfejeljük a rendszert egy Aprókavics fos kályhacsővel
Szoktál még Abonyba járni? Mészárosba mai napig pöpec a kaja!
Lehet azt is megélem, hogy beismerik a teleszkópszimmeringet se kell évente cserélni és, hogy bammeg meksz igaz bunkó vagy, de mindig igazad van, még bakancsban is.

Sőt még a két szép zöld motorjukra a gyári dobok is vissza kerülnek egyszer.
Oké oké értem én, hogy ha kályhacsővel alul átöbliti a levegőbenzin keveréket és hozzá adunk több benzint alulra, de több levegőt ki fog hozzá adni? Lehet tudatlan vagyok, de nem a pici manók hordják be az égéstérbe a levegőt, hanem a nyomáskülönbség

Na megyek és befogom a szám, mert bozsó megint majd leugat engem, de már megszoktam.

Előbb hívtak 10perce, megvan a 4db Denso gyertya, remegő kézzel fogom kifizetni, hm pedig mennyi pulyka vagy csirke husos pizza kitelt volna belőle a Royalban. Vagy valami nagy tál a Mészárosban. Hozzá finom energia itallal