Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kipufogó takarólemezét mennyiért dobod? Igaz hogy nem is a gyári rendszert használom, de ez hiányzik a gyűjteményből...
Te tyukmellű
Tépek haza! Viszonhallásra!
nekem mindig mozog, de ez nem lötyögés , mert ez itt izom, nem zsír
na de most tépek haza aztán meg edzeni
Az jó ötlet! Most 78 vagyok, de előtte 73 voltam évekig! Ha rossz úton megyek, már lötyög a csöcsöm!
hát én nyomom egyfolytában, de évi 1-2 kilónál többet nem tok felszedni
persze az ami feljön az legalább minőségi
Tominak is csinálok edzéstervet, majd felmérem a lehetőségeidet és neked is összerittyentek egyet
Egyébként ha 84 vagy, lassan utolérlek basszus!
Kőne menni sportúni!
Sziasztok!

Valakinek valami ezek közül?
ja, mire beírtam felfogtam, hogy most épp le dagattoztál , de egye kukac megkegyelmezem neked.
és hát igen, mindent jól csináltam ez nem vitás , persze az igyekezetet is értékelni tudom nálatok
Bird meg azért nem ül be, mert állítólag be sem fér, pedig alatta aztán biztos nem csúszkálna a cucc
Úgy értettem, hogy nehéz vagy, ezért nem drifteltél, mi többet veszítettünk kanyarban, mint te kigyorsításon
(persze csak viccelek, igazából lehet,, hogy vmit jól csináltál)
na ne mond, hogy te többet nyomsz 84 kg-nál
csak tudod, ha egyszer lesz egy 7-esed, akkor megtudod, mi az a kanyarsebesség és nem fogsz pánikszerűen a fékre taposni a gokartnál sem
Csak a súlyod miatt voltál gyors, alattad nem csúszkált a gokart!
Megkérdeztem mennyibe kerül a Ninja felirat az oldalidomra.
ami késik nem múlik
de legalább még a szezon előtt egyszer had én verjelek el titeket, mert ebben a korban ezzel a térddel már csak túratempóra vagyok hivatott
Lassan már motorozni kéne, nem gokartozni...
Én max a büféből nézem a csapatást
akkor aznap azért volt krach a tőzsdén

egy újabb gokart mikor figyel be? mennék alázni a népet
Nem visszább kellett venni, hanem a nemzeti aranytartalékot kellett megbontani
azóta mindenkinek visszább kellett venni a fizetését , hogy téged ki tudjanak "elégíteni"
Látszik mennyire örültek amikor eljöttem

az én kollégáim is kedveskedtek nekem, igaz, csak egy kis fotoshop-pos megoldással
simson-ból lett kawa és a rider fejére meg rá copy-zták az enyémet
Majdnem eltaláltad. Amikor nagy sírás-rívás és még nagyobb végkielégítés közepette eljöttem az előző cégtől, kaptam a kollégáimtól egy zöld színűre lefújt babettát és a Jawa feliratot módosították rajta Jawasaki-ra. Hát besz@artam a nevetéstől és nagyon jól esett
lesz majd meglepi, amikor a zöld simson-nal begurulsz közénk
Én nem mondok semmit