Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hanem
Nem vettem semmit
itt a fórumon mindenki hamar meg akar öregedni?
Csak nem vásároltál egy újabb békát?
+ + =
Aki , annak
basszátok meg,én is tudni akarom!
Ha elárulod, akkor tudod
ha épp ébren vagy csörgess! és már mesélheted is
GURO! Vazzzeee GURO mit találtam
Rendben, köszönöm ! Írhatnál elérhetőséget az adatlapomon lévő e-mail címre és a részleteket megbeszéljük.
Üdv
Tom,
fűtés tényleg nincs, de pokrócot adnak, annyit amennyit kérsz
ugye vágod miről hablatyolok
Nekem is tetszik de nállam ez a top!
(98-99) zx9 !
natúr zöldbe a legszebb
Ez kb olyan, mint amikor a párom kérdezte, hogy ha elhízik akkor is szeretni fogom? Én meg mondtam neki, hogy igen, de hiányozni fog
Ahogy Action fiú is mondta, kis gépre rá sem ülök, mert nem fog látszani alattam
a család aprajára nem is gondolsz?
Gyerekmotorokat nem veszünk
De egy 9-es és egy RR még vadászat alatt van
amcsiban minden ZX, de az 1400-est én sem számolom bele, de a 10-est azt tényleg kihagytam az előbb
bakkerkulcs, tényleg , de ha az egész sorozatot begyűjti, akkor az ő ágyában lesz a lófej
és még a zzr 1.4 ,bár az az én szemembe nem erősíti a ZX tábort,hiába aggatták rá az amcsik,h zx14
GURO a 10-est kihagytad!
mi már Tom barátunkkal beszéltük, hogy a végén 250-400-6-7-9 12 lesz a vége
még jó hogy a 6ososk olyan aprók,arra tuti nem ülne fel ,bár attól még az is elférne,h teljes legyen a kép .
és most már a 7-ese is meg van neki félig, szal vhogy csak el tudnám kobozni tőle a sajátomat
de most hogy mondod, 9-essel nem szabad menni hozzá, mert mostanában nagyon mondogatja, hogy az még elférne a gariban
na már hibáztál is ,ha elfutnál akkor a motorod ott maradna . De sose lehet tudni,h hogy megy felsőbb körökben .
ha pl. RR-ed lenne akkor menne a gyűjteménybe,te meg a csellengőkbe . még szerencse ,h 12ese már van 2,én így biztonságban vagyok