Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem is kár lenne egy tuti gyáriért.
Köszönöm,bár az igényességet azért kétségbe vonnám,inkább úgy mondanám egyedi lesz.Az eredeti idomokra nem akarok költeni,meg sajnálnám is,ha esetleg bontanám valamelyik kavicságyban
Nem ismerek senkit,én is itt lőttem.Este felrakták,másnap reggel telefonáltam,és még aznap el is mentünk érte.Úgy érzem szerencsém volt.
S70 gyönyörű ez a kawa igényes lesz

egyébként nem tudsz valami móka mikit aki ilyen vasakat árul vagy tud szerezni ?
Tetszik, bár a gyári karcmentes sárvédőt sajnálnám elbarterolni...
ok,kereslek majd
Annyira tetszik?
tudunk ponyvát varrni igaz hajo ponyva de tökéletes motorra is befelé nemengedi a vizet kifelé igen
Szólj ha kezd aktuálissá válni, aztán beszélek vele, ha érdekel.
Nem cserélünk sárvédőt?
március eleje-közepe, időjárástól függően. Fehérvár nem probléma ha nem kell otthagyni a motort s meg lehet várni míg elkészül. a szelephézaggal ha mki igazat mond / kb 6000km ment a legutóbbi óta/ nem lesz gond, karbi hangolás meg nem ártana a nyitott dob miatt. állítólag ilyenkor dúsítani kell a keveréken. a gyertyák szintén ennyit mehettek. de én már nem hiszek senkinek így mindenképp meg kéne nézni a gépet!
Fogalmam sincs,de mintha azt mondták volna a Pistiék,meg a cimborám szerint is az.Nekem talán a zöld jobban tetszene,így túl sok színből áll a motor,de számomra ez lényegtelen.Maradt egy pár fekete műanyag elem,talán a gyári fejidomtól a levegőbevezetők(?),majd teszek fel képeket,és ha valakinek kell viheti.
Ki tudja, hogy zöld fagyállót honnan lehet szerválni?
Fasza az első sárvédő! Tényleg karbon?
Köszönöm,úgy legyen.Egyébként én is bízom benne,mert a Pisti aki eladta nagyon rendes,és az valahol referencia,hogy innen sokan ismeritek.Most így néz ki,kicsit szét lett szedve,még az elektronikát akarom felfogatni a segédváz végébe,aztán megy össze.
A tiéd ránézésre is igényesebb, meg nem kókler eladótól van. Ezektől a fájterré alakított agyonkent szaroktól hülyét tudok kapni.
Az enyém melyik eset?A kifogott vagy a kikönyöklős?Remélem az előbbi lesz!
Az én szerelőmet tudom ajánlani, ő csinált nekem eddig mindent a gépen, beleértve a hengerfejfelújítást, a ZZR karbi ráhangolását, stb...
Írd le, mikor lenne esedékes a történet, aztán ha gondolod rákérdezek. Ja itt van Fehérváron, ha az nem jelent gondot.
Bővebben?
Szerintem pályára amúgy sem nagyon való egy fájterré szabott gép. CBR-t még inkább nem találsz ennyiért, talán f1-et sem.
f2 is jó lenne :) 400cc-1000cc, 4t, 200e :)
Tudok.
200 alatt vagy nagyon ki kell fogni, vagy olyat kapsz ennyiért, ami ez első egyenesben kikönyököl...miért pont kawát akarsz?
Szia Tom! Szelephézag,szinkron,gyertyacsere. Tudsz vmit ajánlani?
köszi
tudom hogy fennt van használtautón. Kicsit fura ez a gyors gazdi csere.

200 alatt egyébként valaki nem tud valami kawát pályázni ?
használtauto.hu-n 180 ér van fent : O))