GURO! Én meg nem mondom, hogy gyere el hozzám, mert elsírnád magad
Tegnap a kawa modell gyűjteményem átlépte a 70 db-os határt Sikerült vennem egy Walker replikát is és még a héten érkeznek finomságok
Ja a garázsról meg nem is beszélek Még idén valami RR-t kellene szerezni. Na de persze nem valami hitvány lelakott gagyit, hanem egy kis pöpecet.
Néztem Muzzy rendszert a 7-esre és még az Akrapivicban is gondolkodom. Vagy egy jó kis MIG rendszeren
Természetesen megoldható... Mennyire sűrgős neked, mert amint jóidő lesz úgyis motorral járok majd melózni, és akkor Sárváron tudunk majd találkozni... ha gondolod.
Üdv!
Látom itt laksz a közelben. ZX7R vételen gondolkozom, lehetne arról szó, hogy megnézzem a motorodat ? Válthatnánk pár szót, ha megoldható a dolog írj. Kösz, Üdv
Sajna hamar hazakellett jönnöm, mert jöt le barátnőm, és ő annyira nem elveteműlt, mint jómagam, hogy ilyen időben motorra üljön. De legalább kawa fan! Egy időre eltűntem, mert elkezdtem melózni az egyetem mellett, és nagyon kevés idő mmarad bármi másra... Eladtam a lelkem.... Nemtudom mennyire hallotatok róla, de Sárváron elkezdenek idén tavasszal elekrtomos motorokat gyártani. Nah oda mentem el melózni...
Tegnap a kawa modell gyűjteményem átlépte a 70 db-os határt Sikerült vennem egy Walker replikát is és még a héten érkeznek finomságok
Ja a garázsról meg nem is beszélek Még idén valami RR-t kellene szerezni. Na de persze nem valami hitvány lelakott gagyit, hanem egy kis pöpecet.
Néztem Muzzy rendszert a 7-esre és még az Akrapivicban is gondolkodom. Vagy egy jó kis MIG rendszeren
Tudja valaki mik ezek és hol vannak a mocin?
Látom itt laksz a közelben. ZX7R vételen gondolkozom, lehetne arról szó, hogy megnézzem a motorodat ? Válthatnánk pár szót, ha megoldható a dolog írj. Kösz, Üdv
ha erre jársz, megmutatom mit happoltunk el az orrod elől
csodák tényleg nincsenek, de ha nem is hiszünk benne, na az már baj
7R