IE8 szerint az oldal nem található...
Az enyémre is 74 kw-t hoz a gyár,az Önkormányzat viszont 63kw-ra módosította,mert szerintük ennyi... Csak hálás lehetek,mert ezzel egy kedvezőbb KGFB kategóriába kerültem!
valamint egy piros Bagster tankbor ZX7R-hez egy fekete Bagster kisebb meretu tanktaskaval. Ez aprofi megoldas tanktaskara, nem karcolja a fenyezest es tudsz tankolni is tole. 220 felett a nyakat is erositi
amint van vmi jelentkezem, elvileg ma este meg lesz a srác elérhetősége, de ha másképp nem megy, akkor mi is licitálunk
szerintem 15-16 ig érdemes lenne elmenni
Van itt egy Basi2 nevű felhasználó, aki elvileg tud csinálni üvegszálból. Mi is beszéltük anno, de nem jutottunk el odáig. Igazából engem azért érdekel ez a vaterás dolog, mert eredeti kawa és ez kuriózum. Már csak ha a falra kiakasztom, azért megérte nekem...
Az enyémre is 74 kw-t hoz a gyár,az Önkormányzat viszont 63kw-ra módosította,mert szerintük ennyi... Csak hálás lehetek,mert ezzel egy kedvezőbb KGFB kategóriába kerültem!
itt megtaláltok mindent!
Nem is tudtam,hogy a 7r-ben is van 74 kw-os. A zxr-ekre mind 74kw-ot ír.Valóban JE blokkos az enyém is,gyárilag. és 74kw.
ha ébredtél csörgess, van infóm a motyóról
Legyen mar jo ido, menni kell.
szerintem 15-16 ig érdemes lenne elmenni
nekem meg a sárvédő kellene ha nem kell senkinek
Ha megveszed,és megválnál az üléstakarótól,engem érdekelne.
http://www.segitsokosan.hu/all...
a gyerekkel felveszem a kapcsolatot és megnézem az idomtakarót, nekem azonban a sárvédős rész kellene
amint van vmi hasznos infóm értesítelek