Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi,így sikerült!
Szerintem is, mert az összes 7R-t 99-ig 98 lovasnak írja.
Szerintem ez a lista a német piacra vitt modelleket tartalmazza!
Másold be a címet a "www.sportmotor.hu" helyére, és megnyitás, és bejön egy excel táblázat .
IE8 szerint az oldal nem található...
Az enyémre is 74 kw-t hoz a gyár,az Önkormányzat viszont 63kw-ra módosította,mert szerintük ennyi... Csak hálás lehetek,mert ezzel egy kedvezőbb KGFB kategóriába kerültem!
85.10.193.211/uploads/media/AUK-Solldaten-Kawasaki.XLS
itt megtaláltok mindent!
Nem is tudtam,hogy a 7r-ben is van 74 kw-os. A zxr-ekre mind 74kw-ot ír.Valóban JE blokkos az enyém is,gyárilag. és 74kw.
az valahol 2.55 kornyeken van
Tom,

ha ébredtél csörgess, van infóm a motyóról
én mint ha téged is láttalak volna
3.31-nel rajta vagy Whiteboy EU ring videojan Orbi pajtas.
Legyen mar jo ido, menni kell.
valamint egy piros Bagster tankbor ZX7R-hez egy fekete Bagster kisebb meretu tanktaskaval. Ez aprofi megoldas tanktaskara, nem karcolja a fenyezest es tudsz tankolni is tole. 220 felett a nyakat is erositi
Ha mar ilyen beszerzesi lazban egtek, meg mindig van egy elado gyeri leomlom ZXR750 J-hez, illetve komplett Yoshimura rendszer ZX7-9 hez
Ja, de azért beszéljetek vele. Valami pest megyei csóka licitált rá, nemám Bird szeretné az új kis szerzeményére
amint van vmi jelentkezem, elvileg ma este meg lesz a srác elérhetősége, de ha másképp nem megy, akkor mi is licitálunk
szerintem 15-16 ig érdemes lenne elmenni
Ha nem sikerül megcsípni ezt a cuccot, akkor lehet áthuzatom zöldre az anyósülést.
Van itt egy Basi2 nevű felhasználó, aki elvileg tud csinálni üvegszálból. Mi is beszéltük anno, de nem jutottunk el odáig. Igazából engem azért érdekel ez a vaterás dolog, mert eredeti kawa és ez kuriózum. Már csak ha a falra kiakasztom, azért megérte nekem...
Van valami fejlemény a takaróról?
jaaa bocsi GURO akooo nem
szeee!
nekem meg a sárvédő kellene ha nem kell senkinek
Ez van.Az ebayen volt 40euróért,mondjuk az párnázott volt,de mire ideér egy vagyon.Üvegszálból meglehetne csinálni,ha van valami szaki.
hát azt már Tomika lefoglalta , sorry
Heló!
Ha megveszed,és megválnál az üléstakarótól,engem érdekelne.
Segítsetek napi 1 szavazással,hogy megnyerjük (Mentőállomás Keszthely) támogatást.
http://www.segitsokosan.hu/all...
Az úgy kurva jó volna!
Hi,

a gyerekkel felveszem a kapcsolatot és megnézem az idomtakarót, nekem azonban a sárvédős rész kellene
amint van vmi hasznos infóm értesítelek