Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

reggel telefonon hívott és megbeszéltük a dolgot
a rendszámról is adott infót, bakker 118.000 HUF , bár egy nagyobb méretű spórolással
ma meló után már lehet nálam lesznek a cuccok, de amint van vmi itt írok mindenről
Ott voltunk, láttuk a is a géped, le is fényképeztük. MI a szitu, el vagy tűnve!
Ugye, hogy megmondtam!
mostkurváraösszeszartammagam
amúgy a rendszámra visszatérve, nekem már van MUZZY rendszer szal lehet mégis csak ZXR-007 lesz a rendszámom
Na mint láthatjuk megérkeztem Külhonban voltam egy kis munkán. Tesóm licitált a 7R cuccokra, meglepinek szánta nekem, de valami kismoszat vagy kisgenyó lenyúlta Mondjuk ha tudok róla, akkor elmegyek vagy 40 ezerig
Most már figyellek benneteket Egyébként nekem már van undertailem a 7-esre is és tuti atom lesz, mert a 12-esen is jól mutat. Egy dolog szokott idegesíteni, hogy a sok kis apró felverődő kavics szétrombolja a szép fényezést.
De azért jobb ha költöztök GURO!
Az csak látszólag RR
voltunk, de mire én is megnéztem volna a gépet, addigra már te el is mentél, de Tomikáék megsasolták
Volt valaki Yetin? Én kivittem a kicsikét! Meg is nézték páran, de egnem is, hogy ekkora hülye, ilyenidőben motorra ül...
Nem még nem!
Ha úgy van a tavaszi mélyszántást lehet vele kezdeni az E-ringen!
A blokkhibás traktort eladtad már?
Szép ez a ZX10&ZX7 páros gratt hozzá ! Ezzel én is kiegyeznék
Én nem ,de képeket csináljatok!
GURO kapitány ezerszer bocsi jogos a duzzogás...!
Holnap felhívlak!
a Duci szerintem marad ott ahol van olaszoktól csak pizzát meg spagettit!
999s Hát igen blokkcsere az úgy hiányozna mint egy falat szaroskenyér attól még én is hengerfejes lennék
Én igen!
Ilyen fékem lesz.
http://youtu.be/ZLNfor5HBQU
Holnap jön valaki Pannónia ringre Yeti race-re?
Orbibácsi,
faszán felhívtál a síelés után
a duci egész jónak néz ki, hát szerintem el fér még a garázsban
Ez 999 vagy 749?
Hiányzik még egy blokkcsere?
Motorszerelő haverom most rakta össze ezt a Ducit!Meg is kergettem!De az előző gazda elhanyagolta ,viszont tele van finomsággal...Lehet rámegyek
Nagyon fasza!Menni kell-menni kell!
Idén sokkal többet szeretnék pályázni mint tavaly!Készülj a kergetőzésre!