szombat reggel 6 körül indulok debrecen irányába megnézni egy 7 est, a 3-4 környékére nem esküszöm meg hogy visszaérek,szóval szerintem marad a posta : O/ amúgy működne természetesen ha épp a környéken lennék...
szombaton megyek Győr felé, reggel kb 9-10 óra, du 3-4 környékén. ha képek alapján ok a gumi, megoldhatnánk személyesen is. Tbányáról nem több a költség mintha postázunk. de ez csak 1 ötlet!
Bement a helyére a gyári telószimmering, aszongya a májszter hogy ugyan nem duplaajkú a gyári tömítés, de egészen máshogy megy bele, feszesebb, meg ahogy csúszik benne a krómszár, az is sokkal határozottabb, nem ilyen lófaszul csuszkál. Remélem tartósabb lesz...
én meg majd jól megverlek érte
ha hazavitted akkor told a közös képeket felfelé, azért nekem jó érzés tudni, hogy vannak még ilyen elvetemült kawagyűjtők
Hálló!
Úgy néz ki hétvégén megyek haza, szombaton, ha van kedvetek elmehetnénk inni egy valamit. Vagy kettőt. De csak óvatosan, mert vasárnap költöztetem tesómékat.
lehet a srácok 140-re gondoltak, csak a gyors gépelésnél lemaradt az 1-es
köszi!
Kampi
én meg viszem majd azt a .......
ha hazavitted akkor told a közös képeket felfelé, azért nekem jó érzés tudni, hogy vannak még ilyen elvetemült kawagyűjtők
joker09 kukac freemail pont hu
Köszönöm!Posta oldható?
joker09 kukac freemail pont hu
Köszönöm!Posta oldható?
Úgy néz ki hétvégén megyek haza, szombaton, ha van kedvetek elmehetnénk inni egy valamit. Vagy kettőt. De csak óvatosan, mert vasárnap költöztetem tesómékat.