Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Küldtem a képeket!
Jani,

lehet a srácok 140-re gondoltak, csak a gyors gépelésnél lemaradt az 1-es
40-ert dobot kapsz rendszert sosem. Ennyiert marad a garazsban
Annyit én is, most kpban
szombat reggel 6 körül indulok debrecen irányába megnézni egy 7 est, a 3-4 környékére nem esküszöm meg hogy visszaérek,szóval szerintem marad a posta : O/ amúgy működne természetesen ha épp a környéken lennék...
40-et adok a rendszerért.
szombaton megyek Győr felé, reggel kb 9-10 óra, du 3-4 környékén. ha képek alapján ok a gumi, megoldhatnánk személyesen is. Tbányáról nem több a költség mintha postázunk. de ez csak 1 ötlet!
hát tudod te hogy mire gondolok csak teszed a h...t
Utánvét lenne jó nekem ha ok a gumi.Holnap várom a képet és mail fordultával küldöm a választ!

köszi!
Szia, holnap fotózom s küldöm a képeket. Posta mehet, utánvét v előre utalsz?
Kampi
Más is? A nagyit is felgurítjátok a platóra?
még várunk egy kicsit és egy egész kamionnal kell majd menni kipakolni és talán talán még más is kerül majd oda
szombati gurulas adott, de csak delutan. Ki kene mar deruljon milyen ha tartosan harom hengerezik a gep
Hozzuk a ZXR-t első körön.
Bement a helyére a gyári telószimmering, aszongya a májszter hogy ugyan nem duplaajkú a gyári tömítés, de egészen máshogy megy bele, feszesebb, meg ahogy csúszik benne a krómszár, az is sokkal határozottabb, nem ilyen lófaszul csuszkál. Remélem tartósabb lesz...
így így
én meg viszem majd azt a .......
Majd gondolunk rád, amikor kifosztjuk a garázsodat. Nekem elég lesz a hetesed, meg lehet viszek egy szép 12est. Befelezzük a Guroval
én meg majd jól megverlek érte
ha hazavitted akkor told a közös képeket felfelé, azért nekem jó érzés tudni, hogy vannak még ilyen elvetemült kawagyűjtők
GURO! Én meg majd gondolok rátok amikor begurítom 5-iknek a többi mellé
egy fotót tolnál a mailomra kampi?

joker09 kukac freemail pont hu

Köszönöm!Posta oldható?
egy fotót tolnál a mailomra kampi?

joker09 kukac freemail pont hu

Köszönöm!Posta oldható?
Megdumáljuk, még beszéljünk szombaton napközben.
Hálló!
Úgy néz ki hétvégén megyek haza, szombaton, ha van kedvetek elmehetnénk inni egy valamit. Vagy kettőt. De csak óvatosan, mert vasárnap költöztetem tesómékat.
Megyek egy karikát a szétborított gépem körül