Szeva' Tom!Tudsz nekem információt adni,hogy a fehérvári kawa szalonba van-e szerviz,és ,hogy megbizhatóak-e szervizelés szempontjábol?
Mert sajna a dunántulon már csak ott van kawa kereskedés,utána meg legközelebb budaörs,big-bang...
Sziasztok
Kéne egy pontos info,vagy esetleg kép,hogy hova van rakva gyárilag az elektronika,mert én nem találom a helyét,csak úgy van ott a biztosítéktábla mellett.
Az oldala gyanús, eredetileg zöld az egész. A matrica is érdekes, bár megvan a karbon kontúrja, de ahogy rálóg a fehérre, az fura. A faridom az gyárinak tűnik, a kis fekete háromszög is megvan, a tank szerintem nem gyári ránézésre, fura a kawa felirat, és mintha el is lenne csúszva, a ram air fedél meg nem fényezett eredetileg, és a felnik sem zöldek. 500-ért mondjuk ne is várj karcmentes gyárit.
Nekem most ilyen reaktorhűtővíz színű van benne, ami alu blokkhoz való, prevent talán, de zöldet akarok, mer az megy a színéhez
Ötlet?
Amúgy mi a téma, rég hallottunk felőled. Gép működik?
a fagyálló színe nem mérvadó. ha motorba kell akkor csak nitrát és szulfát menteset szabad rakni, mert az nem bántja az alumíniumot.
ez lehet pl.:opel gyári fagyáló is ami létezik rózsaszin illetve narancssárga színben
Beszéltem. Engedni nem akar nagyon belőle. Csak vannak kisebb nagyobb bajok.
Lényegében nem tudom be azonosítani hogy néz ki gyárilag csak sejtem.
Este 6 után lehet megnézni hétköznap Bp-n.
Fosok tőle hogy baja van hogy sokadik tulaja a srác.
Rakatt lovét kell rá költeni mire pályamotor lesz ebből. Annyiért meg már vannak szinte egész jó gépek. Lehet igaz lesz a közmondás hogy türelem rózsát terem. Nem akarok buktázni ezzel a motorral. Volt elég bukta egy aprilia RS125-el
Csak egy fejidom lesz rajt.Találtam itt egy olcsó valamilyen Suzukiról mintázott fejidomot tartóval,szerdán talán megjön,aztán valahogy megpróbálom ráfaragni.Fordulatszámmérő már van,az 90 körüli fzr-é volt,remélem be lehet kötni,nincs benne valami jelátalakítás vagy hasonló,és jól fog mutatni!?
Igen nagy nagy szerencséd volt. Én is ezen a kawán gondolkodom. De fura hogy 6hónap alatt 3 tulaj. Aztán igazság szerint nem tudom hogy szabad lenne -e megvenni vagy lenne -e értelme. Mert pénz az mindig kevés. Szóval lehet megérné várni. Úgy érzem alszok rá pár napot.
Mert sajna a dunántulon már csak ott van kawa kereskedés,utána meg legközelebb budaörs,big-bang...
Kéne egy pontos info,vagy esetleg kép,hogy hova van rakva gyárilag az elektronika,mert én nem találom a helyét,csak úgy van ott a biztosítéktábla mellett.
nekem még mindig a régi melóhelyemről származó "puncis autós" méregzöld fagyálló van, ezzel eddig nem volt gond
Ötlet?
Amúgy mi a téma, rég hallottunk felőled. Gép működik?
ez lehet pl.:opel gyári fagyáló is ami létezik rózsaszin illetve narancssárga színben
Tud esetleg valamelyőtök valamit erről a ZX7R-ről?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zx7-r_
zxr_750-4411608
Lényegében nem tudom be azonosítani hogy néz ki gyárilag csak sejtem.
Este 6 után lehet megnézni hétköznap Bp-n.
Fosok tőle hogy baja van hogy sokadik tulaja a srác.
Rakatt lovét kell rá költeni mire pályamotor lesz ebből. Annyiért meg már vannak szinte egész jó gépek. Lehet igaz lesz a közmondás hogy türelem rózsát terem. Nem akarok buktázni ezzel a motorral. Volt elég bukta egy aprilia RS125-el