Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

majd gondolunk rád pékbajnok
szerinted?
Betonvasé? Milyen vasé?
Szíjjel dönti rendesen !
http://youtu.be/vcuBsPtdils
Karika? Hová? Orrba? Nekem meló
már épp ideje
szombaton karika? és ezt most mindenkitől kérdeztem
Holnap megyek a vasért
A kulcsszó az hogy: egyelőre
csak a tisztán látás végett pofázok bele a cucc a kisszobámban pihen és egyenlőre még az én tulajdonom , de ha már sokszorosításra kerül a dolog, akkor én is lehet kérek belőle
Ha eredeti gyári a fény akkor semennyire sem sérül! Mintavétel 1 max 2 nap!
Le lehet másolni, csak még nincs nálam, de szívem szerint már a motoromon látnám, csak még át is kell fújni zöldre. Ha leveszed róla a mintát, az mennyi idő és mennyire sérül az eredeti?
Köszönöm!
rendben, a tarcsak melle rakom
Ha gondolod Tom én lemásolhatom!
Engem igazából gyári 7R irányjelző érdekelne, ha az megvan. Köszönöm előre is!
Nem kell valakinek egy gyari leomlo utolso ZXR750-re?
es egy yoshimura komplett rendszer?
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, a 924-es cbr 3 csavaros dob felfogatása ugyan olyan mint a 7-es en?
Sziasztok!Végre nekem is sikerült egy kis időt szakítanom a gépsárkányra,és életre keltettem. Azért előtte egy kicsit kellett,hogy piszkáljam,ezért a karbiban néhány fúvókát kicseréltem.Ez persze hozta magával,hogy kellett egy-két tömítést is cserélni az alján.Szóval karbi kész,picit jobbnak tűnik,de kipróbálni még nem tudtam csak álló helyzetben serregtettem.Némi kellemetlen meglepetés azért ért:akartam az udvarban gurulni pár métert,de a kuplung nem engedelmeskedett ,itt jött a meglepi,eltűnt az olaj a kuplungból ...Feltöltöttem,most jól műxik,de hova tűnt ?Remélem jó idő lesz és tudom tesztelni egy kicsit itt a környéken holnap.
Üdv srácok! Van 1 felesleges conti race attack gumim.
190/55 zr 17. 2008, 33 heti soft. Közepe 5mm, szélei 3-4mm.
Esetleg nem érdekel vkit? 12000 pénz!
E : O))

Mondjuk nekem kivételesen tetszik eza zxr...érdekes látni ilyen installálásba,bár ettől még nemszaladok a garázsba visító felxel meg aludarabokkal hogy bepajszeroljak egy 2m es villát a gépembe...
van ilyen kompletten is, gyari, csak Z750-e, nem tudom emlekszel nekem is azok a feher indexek voltak. 2005-7 modellrol lehet.

Az indexek meg tokeletes, bura is van hozzajuk
Hu azt régebben láttam,az elég mese film.Mondjuk lehet hogy lehet a vonat tetején menni,csak még én nem próbáltam.A vadmotorosokat néztük.Mondjuk földúton nyélen menni?:)De ezt leszámitva tetszet.
A vas című műalkotás elején az a busman szájú nigger egy hetest hajít bele a sóderba.
Biztos lehet róla sablont csinálni, csak én nem tudok