Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem ez sok ezért a rendszám nélküliért. Itt egy kollega 190-ért vett 7R-t, idom nélkül és az nem volt átalakítva fájternek...
Sziasztok !

Erről a motorról valaki tud nekem infót szolgáltatni: link

köszönöm
Fain! Jó azért kicsit buherálni most a gépet, bár elég nehezen veszem rá magam mostanában, de ez a jó idő segít benne.
remélem frankón szuperál, ha már egyszer van
a gátló működik , bár azért nem árt majd egy kis finombeállítás
Kipróbáltam a teflonos csodaszert. Érdekes fémes bevonatot képez, kipucoltam a légszűrőt, aztán adtam a pillangóknak meg a tolattyúnak is. Remélem lecsorog az égéstérbe és felrobbanok indításkor .
A kis csövét a szórófejnek meg kellett toldanom 3szor olyan hosszúra, mire beért a pillangóig
és azt tudod, hogy a cigány szakácskönyv hogy kezdődik?
"lopj egy tyúkot..."
Dehonnem
Tudod a leves is úgy készül, hogy vegyél pár ződséget
me mé? nem vagy büszke a testedre?
természetesen én a zöldségeidre gondoltam
Hát ha a másodikra gondoltál akkor ok, de ha az elsőre akkor az ciki
persze, ez emberi tulajdonság
a kérdés csak az, hogy a testedre vagy a motorjaidra inkább
Írigy vagy?
habtestű
Tom! Hát íme:
Verset írtam egy prostituáltal, mert gecijó a testem
schzxr! Csak lefoglalóztam a motort és elvileg 1 hónap múlva hozom el Egy 1997-es zöld-lila ZX7R szép állapotban. Egy darabig több motort most nem veszek, mert nincs több motortakaró ponyvám De hétvégén már szemezgettem egy ZX9R-el, mert még az is kell
Szerintem minden henger ment.
Mondjuk tavalyi a benya
Megy minden henger? Benzin nem régi benne?
Kb 1 hónapja.
De akkor nem volt gond vele.
Kibaszott fura volt.
Mikor járt utoljára? Lehet szegényre van karburálva, ilyen hűvösebb időt az enyém sem szereti, kéne neki a plusz anyag.
Mit szeretnél szervizelni a gépen?
Nekem is volt SV, 650s k5. Nívónál vettem 2005-ben, akkor meg voltam elégedve velük, később sógim vett 1 gixer 1000-t, oda küldtem őt is, hát nem volt boldog utána. Sok idő, sok pénz, az elvégzett munka meg nem volt vele arányos! Majd keresek vmi jó helyet, lehet Guroék majd ajánlanak vmit.
Most sv-m van,de azt még nem kellett szervizelni.Teloszimeringet cserélt egy cimborám,az olaj-gyertya cserét megcsinálom magam,így abszolút nem ismerem a Nívot,mint szervizt.
Az még egy régebbi motorom volt,egyszer beleugrottam egy Hyosung gt650-be, annak csak Pesten volt egy mágusa,és azért hozzá vittem.
Hogy-hogy nem Veszprémben szervizeltetsz? A nívósokról mi a véleményed?
Így van,de legalább tudod,hogy 2000-es,és nem egy beragadt,túltárolt régebbi.Szerintem belefér egy napba a szerelés,nekem egyszer egy régebbi motoromon csinálták ezt,és a Veszprém-Pest oda-visszával megvolt.
Szia!
Akkor 2000-s mert 0215 a vége!
Üdv mindenki! Szerintetek a szelephézag áll, szinkron, gyertya csere belefér 1 napba? Mármint 1 hozzá értő szerelőnek nem nekem. Az olaj s szűrő cserét én szeretném csinálni. Mit gondoltok friss olajjal vigyem szerelőhöz vagy csak utána cseréljem?