Kipróbáltam a teflonos csodaszert. Érdekes fémes bevonatot képez, kipucoltam a légszűrőt, aztán adtam a pillangóknak meg a tolattyúnak is. Remélem lecsorog az égéstérbe és felrobbanok indításkor .
A kis csövét a szórófejnek meg kellett toldanom 3szor olyan hosszúra, mire beért a pillangóig
schzxr! Csak lefoglalóztam a motort és elvileg 1 hónap múlva hozom el Egy 1997-es zöld-lila ZX7R szép állapotban. Egy darabig több motort most nem veszek, mert nincs több motortakaró ponyvám De hétvégén már szemezgettem egy ZX9R-el, mert még az is kell
Nekem is volt SV, 650s k5. Nívónál vettem 2005-ben, akkor meg voltam elégedve velük, később sógim vett 1 gixer 1000-t, oda küldtem őt is, hát nem volt boldog utána. Sok idő, sok pénz, az elvégzett munka meg nem volt vele arányos! Majd keresek vmi jó helyet, lehet Guroék majd ajánlanak vmit.
Most sv-m van,de azt még nem kellett szervizelni.Teloszimeringet cserélt egy cimborám,az olaj-gyertya cserét megcsinálom magam,így abszolút nem ismerem a Nívot,mint szervizt.
Az még egy régebbi motorom volt,egyszer beleugrottam egy Hyosung gt650-be, annak csak Pesten volt egy mágusa,és azért hozzá vittem.
Így van,de legalább tudod,hogy 2000-es,és nem egy beragadt,túltárolt régebbi.Szerintem belefér egy napba a szerelés,nekem egyszer egy régebbi motoromon csinálták ezt,és a Veszprém-Pest oda-visszával megvolt.
Üdv mindenki! Szerintetek a szelephézag áll, szinkron, gyertya csere belefér 1 napba? Mármint 1 hozzá értő szerelőnek nem nekem. Az olaj s szűrő cserét én szeretném csinálni. Mit gondoltok friss olajjal vigyem szerelőhöz vagy csak utána cseréljem?
Erről a motorról valaki tud nekem infót szolgáltatni: link
köszönöm
a gátló működik , bár azért nem árt majd egy kis finombeállítás
A kis csövét a szórófejnek meg kellett toldanom 3szor olyan hosszúra, mire beért a pillangóig
"lopj egy tyúkot..."
Tudod a leves is úgy készül, hogy vegyél pár ződséget
természetesen én a zöldségeidre gondoltam
a kérdés csak az, hogy a testedre vagy a motorjaidra inkább
Verset írtam egy prostituáltal, mert gecijó a testem
Mondjuk tavalyi a benya
De akkor nem volt gond vele.
Kibaszott fura volt.
Az még egy régebbi motorom volt,egyszer beleugrottam egy Hyosung gt650-be, annak csak Pesten volt egy mágusa,és azért hozzá vittem.
Akkor 2000-s mert 0215 a vége!