Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

S70! Elhiheted, hogy nem veszi csesztetésnek. Nekem már több, mint 10 éve szereli az utcai és a versenymotorjaimat és soha nem szólt, ha hétvégén v. este hívtam. Persze az előfordul, hogy nem veszi fel a telefont, mert éppen szerel és nyakig benne van egy blokkban, de utána visszahív. Egy szó, mint száz nyugodtan hivogathatod. De ha berágna, akkor nem én mondtam Mikor nála voltam jó párszor pöccre indult mindíg. Az igaz, hogy látatlanba semmi nem egyszerű és lehet, hogy csak egy apróság a bibi. Lassan többen leszünk 7-esek, mint 12-esek
Mikor hazaértünk és nem indult,felhívtam.Azt mondta,hogy nála is volt ilyen,és a gyújtásról hátramenő vezetékköteget mozgatva lett jó.Nem akarom cseszegetni,látatlanba nehéz szerelni.Szétszedtem ott a vezetékeket,és kiesett egy kis ellenállás ami be volt forrasztva,való igaz anélkül próbáltam utána.Elmentem venni egyet,82 ohm-ost adtak a színkód alapján,de a haverom azt mondta Ő 100 körül mért.Ma megméretem megint és veszek egy pont olyat,aztán beforrasztjuk,de engem meglepne ha ez lenne a hiba.
Halilalipapi! Még nem vettem meg, mert tegnap közbejött egy dolog és elhalasztottuk a találkozót, de a hétvégére dokumenti rendezve lesz Utána még kell egy RR-t és egy ZX9R-t szerezni. Na ha ezek meglesznek, lenyugszom
Miért nem hívjátok fel Pistit ha nem indul a szekér? Segítőkész és totálisan fanatikus Kawa rajongó. Biztos van egy-két ötlete
Megválaszoltad azt a kérdést is amit nem akartam feltenni,az árát.Eladtad,vagy kuka lett?
Ezen a téren hatványozottan érvényesül az "olcsó húsnak híg a leve" megállapítás. 60ezerért elég olcsó volt a pár.
Bird uram megvette a technikát
Csalódtam benne, ahhoz képest, hogy egy angol gyártmányú tárcsa, gyorsan fogyott és vetemedett is, valószínű nem pályázásra találták ki, meg nem ilyen súlyú motorra. A gyári tárcsa 4.5mm kopáshatáron sem vetemedett.
Mi nem vált be rajta?Gyenge volt a fékhatás,ütött...?
Maradjunk annyiban, hogy nem vált be...
Mi lett a tárcsával,hogy már nincs meg?
Ígyvan JEEEE!
Persze, csörögj ha ráérsz, csak délután 2 után.
az illető, aki eladta neked ( Pisti ) Bird barátunk szerelője, az idomok amik tőle vannak , azok is olyanok, ahogy mondták, sérülésmentesek és akkor beszéltem vele és ők akkor indították, szép hanggal
Igen az.
Ne utálj,inkább szurkolj,hogy beinduljon.Már nagyon kivagyok
Nekem is nagyon tetszik,lövök rá fordulatszámmérőt,meg egy valamilyen fejidomot,aztán jó lesz.Honnan tudod,hogy egyben van motorikusan?Próbáltátok?
ha nem az , akkor az előző pötyögésem tárgytalan
szevasz Tom!
emelőmért a héten mehetnék?
Ez az idom nélküli?
volt egy ZXR400 valami 250 korul palyagep volt, valami erdekes szinnel par hete, en azt nezegettem. De valaki mar lecsapott ra
pedig az a motor motorilag egyben van nagyon, szal vmi bagatel hiba lehet a gond, szerintem mindenképpen jól jártál vele, pályázni ideális, most már legalább tudom kit kell utálnom, hogy elvitte előlem
Igen,én is egyből lecsaptam rá,pályázni szeretnék vele,(full amatőr szinten)csak már indulna be.Olyan lúzernek érzem magam
ma megy papírozni elvileg, szal én is a képekre várok
kérdeztem, hogy nem -e az a gép, amiről te be is linkelted az egykerekes vidit, de azt mondta, hogy ez egy másik, le lett infózva rendszám alapján stb
Már meg is vette? Ha most mindenki, aki tervezi, vesz gépet, akkor bővülünk pár taggal
Láttam a hirdetést, Guro ajánlgatta hogy vegyük meg donornak vagy pályára, meg elvileg aki árulta, tőle vettem anno a kipufogórendszeremet.
egy 7-est vesz, hogy tudjon jönni velünk a talikra
remélem a képeket is felteszi este
telefonon egy '96-ost emlegetett, lila seggűt szal én is kiváncsi vagyok rá nagyon