azért volt szerencsém kisebb nagyobb távon "túramotorokhoz", meg nem is most kezdtem, de épp ezért akarom próbálgatni őket, nehogy a végén XX-et vegyek majd
a hetes meg a legszebb kawa ami ezidáig kijött és ha az új formavilágot erőltetik '11-s ZX10, akkor egy ideig nem is lesz még egy ilyen szép cápapofa-sportszelet
Hát ez a túramotor kifújná az orrodat De talán még a ZZR 1100 is okozna meglepit Valahogy a ZXR és ZX7R formavilága a mai napig őrülten jó! Bakker ránézek egy RR-re és beindul a nyálcsorgás
Vazzzee begépeltem egy valag szöveget és lefagyott
Szóval a gépet nagyon nem ismerem, csak láttam párszor. Istvánt jobban ismerem Az RR-t is lassan be kell üzemelni, mert már kíváncsi vagyok a menetteljesítményeire. A hangjától már becsokiztunk A fogyókúráról meg csak annyit, hogy inkább motorozok tisztán, mint hogy nyerjek csalós motorral. ÉRTED ugye?
165 lovat ki lehet belőle hozni, de az már aranyárban van. 150-ig még vállalom a költségeket Fogyókúra? Pff.... én az élvezetért motorozok és nem azért, hogy csalós motorral elért eredményemire hegyezzem a cerkámat. ÉRTED?!
Bird.Ezek szerint Te ismered a gépet?Nyugtass meg nem csináltam rossz vásárt?!Remélem tudok majd vele pályázni,és megismertek,én leszek akinek "T" betű lesz a hátán,és az mz-sek megkörzőzik
tavaszig elkészülsz a rendrakással?
ha nem pizzázni járnál nap mint nap, akkor lenne rá időd és ráadásul a gyorsulás is jobban menne
a 7-es nem 180+, ezt ne feledd, itt a legjobb tuning a fogyókúra
a hetes meg a legszebb kawa ami ezidáig kijött és ha az új formavilágot erőltetik '11-s ZX10, akkor egy ideig nem is lesz még egy ilyen szép cápapofa-sportszelet
csak egy 250es enduró melóba járni...
egy nap szabit megér
felkeltél?
Szóval a gépet nagyon nem ismerem, csak láttam párszor. Istvánt jobban ismerem Az RR-t is lassan be kell üzemelni, mert már kíváncsi vagyok a menetteljesítményeire. A hangjától már becsokiztunk A fogyókúráról meg csak annyit, hogy inkább motorozok tisztán, mint hogy nyerjek csalós motorral. ÉRTED ugye?
ja, azért a 12-esedet meg lovagolnám majd egyszer, hogy miben más Szöllőjétől
ha nem pizzázni járnál nap mint nap, akkor lenne rá időd és ráadásul a gyorsulás is jobban menne
a 7-es nem 180+, ezt ne feledd, itt a legjobb tuning a fogyókúra
szar lesz, hogy nem tudod majd eldönteni melyikre ülj fel