Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak a toyotát neeee
Action!
azért volt szerencsém kisebb nagyobb távon "túramotorokhoz", meg nem is most kezdtem, de épp ezért akarom próbálgatni őket, nehogy a végén XX-et vegyek majd
a hetes meg a legszebb kawa ami ezidáig kijött és ha az új formavilágot erőltetik '11-s ZX10, akkor egy ideig nem is lesz még egy ilyen szép cápapofa-sportszelet
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nem vagyok én milliomos pék
csak egy 250es enduró melóba járni...
Hát ez a túramotor kifújná az orrodat De talán még a ZZR 1100 is okozna meglepit Valahogy a ZXR és ZX7R formavilága a mai napig őrülten jó! Bakker ránézek egy RR-re és beindul a nyálcsorgás
gondolom 12-es
egy nap szabit megér
és ez nagy igazság mert a képesmotoron találtam egy Kawát amiért most elindulnék,ha nem dolgoznék
ki korán kel, Kawát lel
fel 4.40 kor Sziasztok
reggelt eksönke
felkeltél?
hát mindet csak hogy teljes képet kapjak, hátha rászánom magam, hiszen ebben a korban már gondolkozni kell túramotorban is
GURO! Melyik 12-est? Tudod több is van
Vazzzee begépeltem egy valag szöveget és lefagyott
Szóval a gépet nagyon nem ismerem, csak láttam párszor. Istvánt jobban ismerem Az RR-t is lassan be kell üzemelni, mert már kíváncsi vagyok a menetteljesítményeire. A hangjától már becsokiztunk A fogyókúráról meg csak annyit, hogy inkább motorozok tisztán, mint hogy nyerjek csalós motorral. ÉRTED ugye?
ezzel mindenki így van, de majd elkap a versenyszellem azt akkor gyí

ja, azért a 12-esedet meg lovagolnám majd egyszer, hogy miben más Szöllőjétől
Persze,tudom.Papíron majd kétszer olyan erős,és jóval nyomatékosabb is.Nem gp-t akarok nyerni,csak a magam örömére kicsit motorozgatni.
165 lovat ki lehet belőle hozni, de az már aranyárban van. 150-ig még vállalom a költségeket Fogyókúra? Pff.... én az élvezetért motorozok és nem azért, hogy csalós motorral elért eredményemire hegyezzem a cerkámat. ÉRTED?!
Kicsit más dimenzió lesz mint az sv
Bird.Ezek szerint Te ismered a gépet?Nyugtass meg nem csináltam rossz vásárt?!Remélem tudok majd vele pályázni,és megismertek,én leszek akinek "T" betű lesz a hátán,és az mz-sek megkörzőzik
tavaszig elkészülsz a rendrakással?
ha nem pizzázni járnál nap mint nap, akkor lenne rá időd és ráadásul a gyorsulás is jobban menne
a 7-es nem 180+, ezt ne feledd, itt a legjobb tuning a fogyókúra
Majd szépen rendet rakok a garázsban (3 éve készülök rá) és készítek pár képet a gépekről.
hogykapnádbe
Már most sem egyszerű. Mindíg összekeverem a 12-eseket
és akkómegmivan ha többen leszünk ?
szar lesz, hogy nem tudod majd eldönteni melyikre ülj fel