Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a végén lesz 2-3 db együléses idomod
oszt akkor azokat hova teszed?
már a '99-es is az
mert az enyém meg akkor született , de idén tavasszal 2001-es ruhát kap
Ja de ha megveszed és nem kell az együléses idom én átvenném
a lámpa nem azért projectoros, mert újabb, hanem mert európai kivitel
az enyém meg amcsi, és ott nincs is világításkapcsoló és együtt világít mind a két lámpatest " nem félszemű ", de az összes eu-s ilyen mint ez.
de a fényezés az tuti újra fújt, ezért az idomokat belülről is nézd meg, a ragasztások, kokányolások sokat elmondanak az előéletről
a blokk egy kicsit "zörgős", persze mert kawasaki, de semmi esetre sem csörömpölős!, amúgy meg tényleg van benne anyag és az a 123 Le nem a legnagyobb kihegyezésre utal
Cső
A projektoros lámpa nem azt jelenti hogy melyik évjárat mert asszem 96-tól az európai modelleken ez van,ugye akkor kezdték e 7-esek gyártását utcára.
A 2000 es tényleg fekete vázas az enyém is az
magyarországi, rendezett papírokkal van?
a gyártási évre azért kérdezz rá illetve a "polírozásra"
a fényezése sem gyári szal 600 körül kéne mennie max
Mondjuk azt tudom h egy műszerfalat és egy lámpát max 1 óra lecserélni, de ezen már a projektoros lámpa van ami az "újabbakon" és a műszerfal is a fele más színű nem az egyben fekete mint a régebbieknél. Így kép alapján elég szépnek tűnik persze élőben persze minden más szerinted milyen?
Egy én is ki gurulok a pályára egyszer kétszer lehet nem azzal van a baj csak akkor ha kifejezetten versenyzésre volt használva. A hirdetésben azt írja, hogy adja hozzá a gyári kipuffot és a gyári farokidomot is az utasűléssel. Így látatlanban képek alapján mennyit érhet egy ilyen masina?
ha nem polírozott a váz, akkor biztos nem 2000-es,
emelőszem van hátul, ami nem rossz dolog, de nem mindenki rak fel, ha csak utcán gurulásra használja
polírozni azért is szokták a vázat, az egyedi megjelenés mellett, mert a kavicsfelverődést így lehet eltüntetni
a fényezés nekem nem igazán ismerős, de ebben tévedhetek
az évjáratot minden főbb alkatrészbe meg tudod nézni! eredeti fékcsöveken, a felnik küllőjén stb, szal azt egyszerűen le tudod ellenőrizni
a versenyzés lehet , hogy csak pályázgatás, de gondolom ez nem oszt nem szoroz
Igen ez a "normális" mert írták a hirdetésben hogy meg van az eredeti ülés is hozzá. Az egy kicsit meglepett, lehet hogy nem is 2000 évj És azt miből látni, hogy versenyeztek vele? Púpos farok idom és a tükrök le vannak szedve?
bár az idom együléses, biztos lehetsz benne, hogy nem RR, hanem sima R, persze ez a "normális"
így a képről nézve érdekes, mert vagy polírozott a váz és a segédváz, de szerintem inkább 1999 előtti, mert onnantól fekete a váza ( kép )
versenyzésre használták a képek alapján, szal mindenképpen alaposan vedd szemügyre a gépet, kisebb-nagyobb sérülések után kutatva
Típushibája nagyon nincs, a mi vészes lenne, de a gondoskodást igényli! bemelegítés, jó olaj rendesen cserélve stb
ha e mellett döntesz, akkor még úgy is fogsz kérdezni
én meg várom a gátlót, ami oda ért már a sráchoz, de csak jövő héten kezdi el, mert annyi a melója. de legalább fajintos lesz
mire visszakerül a helyére az idő is alakul egy kicsit
Itt vannak a képek a mociról, de ha megkímélnétek attól hogy órákig kutassak a forumban megköszönném
Faszom ebbe a téli fásulásba....asszem ma be is gyújtom a rokkát.
ha esetleg van képed a gépről vagy egy link, lehet tudunk mondani az előéletéről vmit
amúgy meg egy kis olvasgatás, ahogy Tom barátunk írta és rájössz, hogy ez nem egy gixxer , ebben van anyag ez nem vetemedik
Olvasd végig a topicot az elejétől, ezt párszor már kiveséztük. Sok sikert a vásárláshoz, üdv a csapatban!
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, egy Kawasaki ZX7R(2000 évj.) vásárlása előtt állok és azt szeretném kérdezni, hogy milyen tipikus kawa betegségekre figyeljek oda?
Előre is köszi!
Üdv!
Jó estét :)
van a birtokomban egy kawasaki zxr750 akit érdekel róla vagy belőle valami alaktrész az írjon bátran. Megvan hozzá majdnem minden alatrész.

65
Nekem csak a rendszer kell,az mennyi ?
csak ezt el ne mond neki, mert akkor még magára veszi, hogy miatta hízol el
az hogy milyen az intelligencia szintje, arról inkább nem mondok semmit, de ez a Kunmadár egyre jobban érdekel asszem
Ennek semmi köze, hogy ki milyen motorral jár. Ez intelligenia kérdése. Az meg vagy van, vagy nincs.
De én ettől még vígan falom a sütiket

és tényleg
de lehet, hogy csak a "kékvér"ségre írható ez a dolog
Van egy mondás: nem az a baj, amikor az okos elkezd hülyéskedni, hanem az, ha a hülye kezd el okoskodni. Mennyire igaz!
szintúgy
és ebben maximálisan igazad is van