a lámpa nem azért projectoros, mert újabb, hanem mert európai kivitel
az enyém meg amcsi, és ott nincs is világításkapcsoló és együtt világít mind a két lámpatest " nem félszemű ", de az összes eu-s ilyen mint ez.
de a fényezés az tuti újra fújt, ezért az idomokat belülről is nézd meg, a ragasztások, kokányolások sokat elmondanak az előéletről
a blokk egy kicsit "zörgős", persze mert kawasaki, de semmi esetre sem csörömpölős!, amúgy meg tényleg van benne anyag és az a 123 Le nem a legnagyobb kihegyezésre utal
Cső
A projektoros lámpa nem azt jelenti hogy melyik évjárat mert asszem 96-tól az európai modelleken ez van,ugye akkor kezdték e 7-esek gyártását utcára.
A 2000 es tényleg fekete vázas az enyém is az
Mondjuk azt tudom h egy műszerfalat és egy lámpát max 1 óra lecserélni, de ezen már a projektoros lámpa van ami az "újabbakon" és a műszerfal is a fele más színű nem az egyben fekete mint a régebbieknél. Így kép alapján elég szépnek tűnik persze élőben persze minden más szerinted milyen?
Egy én is ki gurulok a pályára egyszer kétszer lehet nem azzal van a baj csak akkor ha kifejezetten versenyzésre volt használva. A hirdetésben azt írja, hogy adja hozzá a gyári kipuffot és a gyári farokidomot is az utasűléssel. Így látatlanban képek alapján mennyit érhet egy ilyen masina?
ha nem polírozott a váz, akkor biztos nem 2000-es,
emelőszem van hátul, ami nem rossz dolog, de nem mindenki rak fel, ha csak utcán gurulásra használja
polírozni azért is szokták a vázat, az egyedi megjelenés mellett, mert a kavicsfelverődést így lehet eltüntetni
a fényezés nekem nem igazán ismerős, de ebben tévedhetek
az évjáratot minden főbb alkatrészbe meg tudod nézni! eredeti fékcsöveken, a felnik küllőjén stb, szal azt egyszerűen le tudod ellenőrizni
a versenyzés lehet , hogy csak pályázgatás, de gondolom ez nem oszt nem szoroz
Igen ez a "normális" mert írták a hirdetésben hogy meg van az eredeti ülés is hozzá. Az egy kicsit meglepett, lehet hogy nem is 2000 évj És azt miből látni, hogy versenyeztek vele? Púpos farok idom és a tükrök le vannak szedve?
bár az idom együléses, biztos lehetsz benne, hogy nem RR, hanem sima R, persze ez a "normális"
így a képről nézve érdekes, mert vagy polírozott a váz és a segédváz, de szerintem inkább 1999 előtti, mert onnantól fekete a váza ( kép )
versenyzésre használták a képek alapján, szal mindenképpen alaposan vedd szemügyre a gépet, kisebb-nagyobb sérülések után kutatva
Típushibája nagyon nincs, a mi vészes lenne, de a gondoskodást igényli! bemelegítés, jó olaj rendesen cserélve stb
ha e mellett döntesz, akkor még úgy is fogsz kérdezni
én meg várom a gátlót, ami oda ért már a sráchoz, de csak jövő héten kezdi el, mert annyi a melója. de legalább fajintos lesz
mire visszakerül a helyére az idő is alakul egy kicsit
ha esetleg van képed a gépről vagy egy link, lehet tudunk mondani az előéletéről vmit
amúgy meg egy kis olvasgatás, ahogy Tom barátunk írta és rájössz, hogy ez nem egy gixxer , ebben van anyag ez nem vetemedik
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, egy Kawasaki ZX7R(2000 évj.) vásárlása előtt állok és azt szeretném kérdezni, hogy milyen tipikus kawa betegségekre figyeljek oda?
Előre is köszi!
Üdv!
Jó estét :)
van a birtokomban egy kawasaki zxr750 akit érdekel róla vagy belőle valami alaktrész az írjon bátran. Megvan hozzá majdnem minden alatrész.
csak ezt el ne mond neki, mert akkor még magára veszi, hogy miatta hízol el
az hogy milyen az intelligencia szintje, arról inkább nem mondok semmit, de ez a Kunmadár egyre jobban érdekel asszem
oszt akkor azokat hova teszed?